arkadaşlar ben gebelik şüphesi ile doktora gittim ultrasyonla alttan baktı kese gözükmüyor ama rahim duvarında kalınlaşma var dedi idrar testi aldılar kan vermem gerekirmi dedim doktor idrar testi aldık kana gerek yok dedi 1 saat sonra ben idrar sonucunu beklerken kan istediler idrar önemli değil şuanda bizim için kan önemli dediler bu ne demek sizce?birde rahim kalınlaşması nedemek
arkadaşlar ben gebelik şüphesi ile doktora gittim ultrasyonla alttan baktı kese gözükmüyor ama rahim duvarında kalınlaşma var dedi idrar testi aldılar kan vermem gerekirmi dedim doktor idrar testi aldık kana gerek yok dedi 1 saat sonra ben idrar sonucunu beklerken kan istediler idrar önemli değil şuanda bizim için kan önemli dediler bu ne demek sizce?birde rahim kalınlaşması nedemek
arkadaşlar ben hamile değilim geçen ay hastalanmadım bu ayda daha gelmedi reglim kasık ağrım belimde ağrı 5 dakika arayla sık idrar ihtiyacım vardı bugün eşimle doktora gittik alttan baktılar sadece ultrasyonla kese gözükmüyor dış gebeik yok hamilemiyim peki dedim rahim duvarında kalınlaşma var idrar sonucunu bekle 1 saate çıkar dediler 1 saat sonra sonucu sölemediler kan alacaz dediler.idrar testi sonucunu sorduğumda bizim için o önemli değil şuandan itibaren kan tetin önemli dediler 9 da sonuç çıkacak ben 7 yıllık hamileyim 5 düşüğüm oldu 2.5 senedirde hiç hamile kalamadım eşimin ailesinin kısır kelimeleri canıma yetti eğer yok çıkarsa üzülecem
canım pınar7 olumsuz çıktı hamilelik yokmuş malesef
öylede insan üzülmeden yapamıor işte
öncelikle geçmiş olsun. benimde 2 düşük var kan pıhtılaşmasi yüzünden oluyormuş şimdi de pko çıktı. umudu yitirmemek lazım inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebekleriniz olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.