Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok rahim genişletme denilmedi sağ tarafta tüpüm ve yarkm rahmim var sol tarafta gelişmeyen 2 cm lik rudumente yani küçücük olusmayan bi doku var o alınacakmış canım dahaönce rahim genişletme olan bir tanıdığın mi var acaba merakimi mazur görün bende bu durumu pek bilmiyorum daLaparoskopi ne için olacaksınız? Yarım rahim teşhisi koyulmuş zaten. Rahim genişletme gibi bir şey denilmişse tavsiye etmem.
Yarım rahim canim perde değil perde olanların işi biraz daha kolay sanırım tabi her hastalığın kendine göre derdi vardir ama bu yarim rahim biraz daha zor galibaYarım mi perde mi var? Perde ise 2 tanıdığım var biri 5 doğum yapti diğeri 2
Ameliyat oldunuz mu sizMerhabalar ben de yarım rahimliyim sağda rahim ve tüp var solda yok, rahime müdahele edilirken çok iyi karar verilmeli sonradan kalınlaşma problemi olabiliyo
Nasıl.yani biraz daha açabilirmisinizzz ayip olmazsa tedavi gördünüz mü çocuğunuz varmı beni aydınlatıdmısınızMerhabalar ben de yarım rahimliyim sağda rahim ve tüp var solda yok, rahime müdahele edilirken çok iyi karar verilmeli sonradan kalınlaşma problemi olabiliyo
Evet gelişmeyen kısımdaki 2 cm lik küçük bir parçayı alacaklarını söylediler ama ben korkuyorumYarın rahim de rahim genişletme diye bir şey yok ancak sizin orada görünen o küçük parçayı almak için bu işlemi yapıyor olabilirler
Hayır tedavisi yok malesef doğum yapınca anca kendi genişliyor rahim. Normal yolla çok zor tüp bebek kesinlikleSiz peki tedavi vs olduñuz mu normal yolla hamile kalmak zor diyorlar napıcamı şaşırmış vaziyetteyim
Evet ben oldum. Sonrasında tüp bebek tedavisinde endımetrium kalınlaşmadı çok problem yaşadım o nedenle tavsiye etmem demiştim. Tüp bebek tedavisiyle bir kızım var şimdi şükürler olsun. Benim hikayem biraz uzun. Çok sıkıntılı süreçler yaşadım. Kızımı serklajsız 38 haftada kucağıma aldım. Umutsuz olmayın. Yarım rahim anne olmaya kesinlikle engel değil. Normal yoldan da gebe kalabilirsiniz yumurtlamada sorun yoksa.Yok rahim genişletme denilmedi sağ tarafta tüpüm ve yarkm rahmim var sol tarafta gelişmeyen 2 cm lik rudumente yani küçücük olusmayan bi doku var o alınacakmış canım dahaönce rahim genişletme olan bir tanıdığın mi var acaba merakimi mazur görün bende bu durumu pek bilmiyorum da
Umut oldunuz bizee rabbim size bağışlasın darısı da bizlere olsun , benim embriyo tutunmama sebebini yarum rahime bağlıyor bazı doktorlarEvet ben oldum. Sonrasında tüp bebek tedavisinde endımetrium kalınlaşmadı çok problem yaşadım o nedenle tavsiye etmem demiştim. Tüp bebek tedavisiyle bir kızım var şimdi şükürler olsun. Benim hikayem biraz uzun. Çok sıkıntılı süreçler yaşadım. Kızımı serklajsız 38 haftada kucağıma aldım. Umutsuz olmayın. Yarım rahim anne olmaya kesinlikle engel değil. Normal yoldan da gebe kalabilirsiniz yumurtlamada sorun yoksa.
Aminn. Darısı başınıza en hayırlı zamanda. Doktorlar bir şey bulamayınca mecbur öyle diyor. Çok sanmıyorum ama. Tek tüp açık mı sizde tek problem yarım rahim mi?Umut oldunuz bizee rabbim size bağışlasın darısı da bizlere olsun , benim embriyo tutunmama sebebini yarum rahime bağlıyor bazı doktorlar