merhaba arkadaşlar. beni hatırlarmısınız bilmem. yarım rahimliyim. tek tüpümde yok. doğal yolla hamile kaldım, sürekli dr. kontrolüne gittim. drum rahim kavitemin yeterli olduğunu söyleyince rahim ağzına dikişte attırmadık. ve niyayet 7 gün önce hemde 42 haftamda 3310 gr olarak kızım dünyaya geldi. sakın ümitsizliğe kapılmayın. benim artık bebek sayfasını kapattım. bizim demmekki bebeğimiz olmaycak. böyle yaşamaya alışmalıyım dediğim zamanlarda hamile kaldım. rabbim dilerse hiç bir şey engel değil. üstelik doğumda yumurtalıklarıma bağırsaklarımın yapışmış olduğu, yumurtalıklarımın görünmeyecek dereceye geldiğni söyledi dr.um. o durumda rabbim nasip etti. dilerim Allahtan sizleri ve bebek hasretiyle yananları rabbim güldürsün. kucaklarını doldursun.
merhaba kızlar, sizlere moral vermek isterim, şöyle ki benim de doğuştan rahmim tek taraflıymış ve bunu doğum sırasında öğrendim, normal doğum bir türlü gerçekleşmedi mecburen sezeryan oldu, amaliyat sırasında doktorum farketti. Dediklerine göre rahim oldukça esneyen bir organ olduğu için tek taraflı rahim de hamile kalmak için yeterliymiş. Sizler de hamile kalma sürecinde kafanıza bu konuyu takmayın ben derim, çünkü inanın bu süreç psikoloji le çok yakından ilgili, pozitif düşünün ki pozitif olsun inşallah:)
merhaba kızlar, sizlere moral vermek isterim, şöyle ki benim de doğuştan rahmim tek taraflıymış ve bunu doğum sırasında öğrendim, normal doğum bir türlü gerçekleşmedi mecburen sezeryan oldu, amaliyat sırasında doktorum farketti. Dediklerine göre rahim oldukça esneyen bir organ olduğu için tek taraflı rahim de hamile kalmak için yeterliymiş. Sizler de hamile kalma sürecinde kafanıza bu konuyu takmayın ben derim, çünkü inanın bu süreç psikoloji le çok yakından ilgili, pozitif düşünün ki pozitif olsun inşallah:)
Merhaba arkadaslar uzun zamandir foruma yazmamamistim sukur ki artik.gonul rahatligiyla yazabilirim...yarim rahimli olupta bunu dert eden arkadaslar sunu cok iyi bikiyorum ki rabbim isterse hersey olur...ben yasadiklarimi buraya yazmakla bitiremem 1 asilama 1 tup bebek yanlis cekilmis rahim filmi 1 dusuk dusuk.sonrasi alinamiyan parca toplamda 3 kurtaj....sonuc kendiliginden gelen yavrum....suan tam 17.gunluk logusayim allahima binlerce sukur hemde 38+5 haftada 3260 kg 49 cm bebis dogurmus bir yarim rahimliyim...bu rahim olayi cok farkli...ben normal rahimliler gibi cok rahat bir hamileleik gecirdim tabiki cok.dikkat ettim ama korkulacak hic bisey yasamadim sadece 13 haftaya kadara progestan kullandim daha sonra 28.haftadan 35 haftaya kadar coraspin oda kordon kan akisinda yavaslama oldugu icin yani yarim rahimli oldugumuz icin tek.damarla besleniyo kordon ve bebek..sadece bebek donemedi ters oldugu icin epidurel spinal sezeryan oldum..ama ogrendim ki rahmi normal olupta donmeyen bir cok.bebek varmis..ve benim drum.harika biriydi hic korkutmadi her gittigimde rahimi agzimi olctu..moral verdi..ankarda olan yada ankaraya yakin olan varsa mutlaka gitsin ..rahim anamolileri konusunda cok.ama.cok iyi..prof.dr murat sonmezer ve sukurler olsun mis kokulum koynumda ...sakin umutsuzluga kapilmayin bol.bol.dua edin ben.mucizeme.kavustum rabbim isteyen herkesin koynunu doldursun
umut18 gebelıgın hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasıp etsın ben tam bır uu yum sag tup ve yumurtalıgım yok ve sag bobregım de yok
3 asılama 2 tup bebek 2 dusuk yasadım 2. tup bebek tedavımde dondurulmus embrıyo ıle kızıma hamıle kaldım sagsalım dunyaya geldı 2800 gr 49 cm.
ben de hergun vajınal fıtıl coraspın ve depot kullandım hıc korkma rabbım nasıp ettıyse alırsın bebegını kucagına yalnız cok dıkkat et bızler normal gebeler degılız ben 29. haftamdan sonra duzenlı nst ye gırdım erken dogum rıskıne karsı kotrollerını ıhmal etme ınsallah guzel dogum haberını de yazarsın buraya.
geçmiş olsun canım bende dün öğrendim ... nerde olacaksın laparoskopi ?Merhaba arkadaşlar bende unikornut uterusluyum.hsg ile anlaşldı ve hsg'de tüplerim gözükmedi.Geçen ay sulu ultrason yapıldı yine tüplerim gözükmedi. 3 gün sonra laparoskopi olacağım.ameliyattan sonra inşallah tüp bebek tedavisi geliyor.Risklerini düşündüğüm zaman yarım rahimli olup hamilelikte ısrar etmek beni korkutuyor.eşim zaten hiç istemiyor.zor bir karar ama bir bebeğimin olmasını çok istiyorum. Burda rahmi yarım olup hamile olan,doğum yapan arkadaşların yazdıklarını okudukça cesaretim daha çok arttı.Rabbim cümlemize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip ettsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?