kızlarrrr kürü yaptımmmmm hayırlısı yarın sabah başlıyorum 14 gün sonrada sogan kürü....arada incir yicem ikisi aynı anda olur heralde genelde incir kürüyle sogan kürünü aynı anda yapmayın demişler bi zararı olmaz heralde....sedoşum sağ ol senin ölçülerle yaptımmm
evt tatlım ortak özelliklerimiz zamanla çoğalmaya başladı.bizim kocişle 1 yıl öncesine kadar hep dipdibeydik ayyyyy özlemişim kızzz üzüldüm şimdi bakvaaayyy yarim rahimden sonra ortak bi yonumuz daha varmis kuslar ve kocasizlik...bakma kirk yilda bi hafta sonu gecirdik bizde bi daha ne zaman olur belli degilll bende kafami dagitmak icin evle ugrasiyorumm.... burada evim evim guzel evim forumu var ona takiliyorum dekorasyon fikirleri aliyorum. .masallah cok guzel adet oluyorummm hafifliyo gibiyim kure devam sabah sabah midemi kaldiriyo ama napim okuldakiler burda corek otu kokuyo falan dediler bilmiyolarki ben neler yiyorum halbuki dislerimide fircaladim cok utandimmm yaaa bi bitsin tartiya cikicam 1 2 kilo adet gecikmesinden mi yoksa benim oburlugum mu ciksin. ..egerki oyleyse ver elini karatay teyze....
ucakcım yapmadım bi daha test ya inanki damarlarım kabardı kan aldırmaktan zaten kansızım eczaneye gitmeyede yüzüm tutmuyor artık kız ezberledi artık ne isteyeceğimi biliyormuş gibi bakıyor bana normalde bugun gidecektim druma ama işler yine fana yoğun yarında genelde hep dışarıda olacağım mümkün değil gidemem bu hafta içi bir gün ayarlayacağım ama hangi gün olur bilmiyorum...el işi güzel fikir ama ben o konuda birz özürlüym sanırım:) bi kersinde bi banyo takımı görmüştüm çok hoşuma gitti yap sök yap sök annnem yeter artık dedi oldum olası elimden hiç gelmez öyle işler ama bi yemek tarifi göreyim özellikle hamur işi ilk denemede tuttururum hemde mütiş lezzetli olur ama iş örgüye gelince peeeeh :) sen başla bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya bak ilk hangimiz tutturursa onun olacak battaniye baştan anlaşalım :) tabi beceremezsen böle hazıra konmaya çalışırsın:)kizlarrrr benim.bi fikrim var daha dogrusu ben uygulamaya gecicem okuldan ciktiktan sonra ipciye gidip ip alicam ne orucemmmm pekii;benim takip ettigim bi kitap serisi var duymussunuzdur kucuk mucizeler dukkani iste o kitabin cikan tum serisini okudum iste o ilk kitabinda bebek battaniyesi orme tarifi var ona basliyacammmm hadiii sizde baslayinnn....lutfen bebislerimiz gelene kadar biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?