• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım rahim

Cigdem4747

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
7
0
6
33
Merhaba kızlar bende yarım rahim var.iki kere aşılama oldum tutmadı normal yollardan hamile kaldım 2.5 aylıkken karnımda öldü kürtaj olduktan sonra yarım rahim olduğumu anladilar benim durumumda olan var mı onerebileceginiz doktor veya hastane var mı.her hamile kaldığımda bebeğin düşecek dediler bu konu hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum

Canım bu konuda bir bilgim yok ama Allah'a ve mucizelerine inanıyorum olmaz diye birşey yok Rabbim istedikten sonra olur
Tavsiyem bir hastaneye gidip durumunu anlatıp bir doktor önerisi istemek (aile doktoru dan seni bu konuda yönlendirmesini isteyebilirsiniz)) bukonuda işin ehli biriyle görüşüp bilgi sahibi olup gerekirse tedavi ve gozetim altında hamilelik süreci geçirmek

Teşekkür ederim cevap verdiyiniz için ben şuan tahlillerimi yeniden yapiyorum ve yeni bir doktor buldum çok iyimiş oraya gidecem gerçekten kafam çok karışık çünkü her gittiğim doktor başka şeyler söylüyor

Merhaba benim 4 tane düşüğüm oldu kan pıhtılaş ası vardı yüksek dozlarda iğne kullanmama rağmen bebeklerim gelişmiyordu en son hamile kaldığımda jersey yolunda gidiyordu ama doktor da diğerleri gibi kese küçük bebek büyük diyordu 22 haftaya kadar geldik renkli ulturasonda bebeğin 3 hafta geriden geldiğini problem olduğumu söylediler bir çok doktora gittim aynı şeyi söyledi tam ümidimi kesmişken ev sahibinin doktoruna gittim deniycez dedi 36 haftaya kadar geldim ama bebek elişmiyordu sonuç 36 haftalık ,1800 gr bebeğim dünyaya geldi sezeryanda yarım rahimli olduğum anlaşıldı kızıma hamileyken 700 yakın iğne yedim eğer önceden bilseydik dikiş atılcaktı ve belki günde bir iğneyle kurtulcaktım rabbim ol der olur umurım sizde en kısa zamanda alırsınız bebişlerinizi

Allah’ın izniyle olur sizinde bebeğiniz ❤️
Benim bildiğim tek iyi doktor var ist. Erdem hastahanesinde Ayşe katrancı.
Bir iletişime geçin belki size yardımcı olurlar.
Devlet istersen de Bezmialem vakıf hastahanesi doktorları çok ilgili. Doç. Veya yard. Doç. Doktorlar var. Bir araştır bakalım.
Rabbim inşaallah yavruna kavuşturur seni de❣️

Merhaba kızlar bende yarım rahim var.iki kere aşılama oldum tutmadı normal yollardan hamile kaldım 2.5 aylıkken karnımda öldü kürtaj olduktan sonra yarım rahim olduğumu anladilar benim durumumda olan var mı onerebileceginiz doktor veya hastane var mı.her hamile kaldığımda bebeğin düşecek dediler bu konu hakkında bilgisi olanlardan cevap bekliyorum
merhaba canım bende yarım rahimliyim iki bebeğim de 8. haftada düştü gerçi düştüğü 10. haftada anlasıldı. sonra bulundugum sehırde bır doktora gıttım. cok ıyı bır doktor. benım gıbı pek cok kısının dogum yaptıgını ve durumu dogumda ogrendıklerını soyledı. hamıle kaldıgında yıne dusuk rıskı elbette var dedı. ama daha cok erken doguma neden oluyormus yarım rahım. hamıle kaldıgımda progestan vıtamın ve kan sulandırıcı ıgnelere baslayacak. sıtede bızım gıbı olan pek cok kişi var . ümitsizliğe kapılma lütfen. https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yarim-rahimlilerin-paylasim-alani.1034442/

Back