• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım rahım ve pko

Arkadaşlar merhaba bende yarim rahimliyim ve ilk duydugumda kendim gibi birini bulmak icin cok arastirdim suan 32 haftalik hamileyim ve 13. Haftamda rahime dikis atildi eger benim gibi olan varsa dertlesmek isterseniz sorulariniz varsa seve seve cevaplarim

Arkadaşlar merhaba bende yarim rahimliyim ve ilk duydugumda kendim gibi birini bulmak icin cok arastirdim suan 32 haftalik hamileyim ve 13. Haftamda rahime dikis atildi eger benim gibi olan varsa dertlesmek isterseniz sorulariniz varsa seve seve cevaplarim
Maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin. Normal yoldan mı hamile kaldın yoksa tüp bebek mi? Bir de genişletme yapıldı mı rahime?

Mesajınız bayagi eski ama bnde yeni üyeyim ve sizin gibi hem yarım rahim hemde pko. Merak ettim hamile kaldınız mi umarım. Mesajı görür de cevap veriir siniz çok merak ettim şimdi
Merhabalar benimde öle yarim rahim ve tek boynuz. Tupumun biri tamamen kapali birinin de ucu tikali.Toplamda 4 tüp bebek denemesi yaptırdım 3. De hamile kaldim ama 6 haftalikken kalp durması sonucu sonlandırıldı. 5. Deneme için histeroskopi yapılacaktı adet günüm bekleniyordu fakat hic umulmucak bi şekilde bir sürprizle karşılaştım. Evet hamileyim😁 onca soruna rağmen Rabbimin yardımıyla dogal yollarla hemde 😁

Merhabalar benimde öle yarim rahim ve tek boynuz. Tupumun biri tamamen kapali birinin de ucu tikali.Toplamda 4 tüp bebek denemesi yaptırdım 3. De hamile kaldim ama 6 haftalikken kalp durması sonucu sonlandırıldı. 5. Deneme için histeroskopi yapılacaktı adet günüm bekleniyordu fakat hic umulmucak bi şekilde bir sürprizle karşılaştım. Evet hamileyim😁 onca soruna rağmen Rabbimin yardımıyla dogal yollarla hemde 😁
Harika bir mucize bu. Nedense bu öucizelere tüp bebekten daha çok inanıyorum. Allah hayırlısıyla kucağına alabilmeyi nasip etsin.

Maşallah canım Allah kucağına almayı nasip etsin. Normal yoldan mı hamile kaldın yoksa tüp bebek mi? Bir de genişletme yapıldı mı rahime?
Canim ben her seferinde kendim denemeyle kaldim ikisi düştü araştırma yapınca bu durum ortaya cikti. Histeroskopi yapildi genisletme icin ama doktor yerin bebek gelismesi icin uygun oldugunu soyledi kazıma islemi yapilmamis operasyon aninda yani

Kan sulandirici kullaniyomusun basladinmi

Merhaba. Size bu soruyu sordugüm zaman cok umutsuz ve üzgünundum şimdi tesadüf ne mesaji gorudm bende hamileyim suan 20 haftalık 😊 allah Size bana bizim gibi olan herkese yardim etsin ve zamanında doğum yapmayı nasip etsin inslalh

Konu hala aktif mi bilmiyorum ama yarım rahimliyim benim de sol tarafım var. Aşılama denendi sonuç alamadık. Tüp bebek tedavisine başladık 3 gün önce bu yolla hamile kalan arkadaşlara sorum var hangi merkezde hangi doktorla tedaviye başladınız bir de transferden sonra nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz? Bu arada hepinize iyi bayramlar 😊

Konu hala aktif mi bilmiyorum ama yarım rahimliyim benim de sol tarafım var. Aşılama denendi sonuç alamadık. Tüp bebek tedavisine başladık 3 gün önce bu yolla hamile kalan arkadaşlara sorum var hangi merkezde hangi doktorla tedaviye başladınız bir de transferden sonra nasıl beslendiniz nelere dikkat ettiniz? Bu arada hepinize iyi bayramlar 😊
Özelden iletişime geçebilirsin canm benimle..tüp bebek ile hamile kaldm şuan 26 haftanın içindeyim antalya ıvf de yaptrdm ben aklına yakılanları özelden yaz konuşalım..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah 🤲🏻❤️

Canm merhaba bende serklaj oldum.. 26. Haftadaym erken doğum belirtisi oldu mu hic 32. Haftaya gelene kadar ağrın falan oldu mu hafif agrilarim oluyor benim arada bayramdan sonra kontrolümüz var onu bekliyoruz dua ediyorum hep inşAllah 30ları bende görürüm diye 🤲🏻❤️

Canm merhaba bende serklaj oldum.. 26. Haftadaym erken doğum belirtisi oldu mu hic 32. Haftaya gelene kadar ağrın falan oldu mu hafif agrilarim oluyor benim arada bayramdan sonra kontrolümüz var onu bekliyoruz dua ediyorum hep inşAllah 30ları bende görürüm diye 🤲🏻❤️
Merhaba bnde yarım rahimliyim suan 23.haftadayim bnde serklaj olmadı açılma yoktu dilerim olmaz artık. Hangi ilaçları kullanyrsnz bn de yoğun bi ilaç takviyesndeym inşaallah 30u ve sonrasını görürüz 🙏

Herkese merhaba iyi hafta sonları dilerim.
Ben ilk defa mesaj atıyorum. Çok araştıyordum ve her bilgiye çok ihtiyacım var yardımcı olursanız bildiğiniz bir şey var ise aydınlatırsanız çok mutlu olurum. En kısa hali ile anlatmaya çalışıcam sizlere.

Ben 2 yıllık evliyim 29 yaşındayım 2 adet düşük yaptım 6. Haftada kalbi duruyor genetik araştırmalar hepsi yapıldı herşey temiz polip var dediler iyi doktor araştırıldı operasyon günü polip olmadığı ama sol tüpümün doğuştan olmadığı ortaya çıktı doktorlar net bilgi vermiyor tek tüp ile hamile halan var mı yada sürekli düşük nedenleri ile ilgili kulak misafiri olduğunuz bir olay ve nedeni var mı bilgi vermenize çok ihtiyacım var teşekkür ederim. Tek rahim ile dünya başıma tıkıldık daha dün öğrendim eşimde eksik hisse üzgünüm bir tane tüpüm var çok işlem gördü kürtaj rahim filmi derken zarar gelmemiştir inşallah denemeye bile korkuyorum tekrar kalbi mi duracak diye lütfen bana umut olun bilgi verin 😟😟

Ben ilk defa mesaj atıyorum. Çok araştıyordum ve her bilgiye çok ihtiyacım var yardımcı olursanız bildiğiniz bir şey var ise aydınlatırsanız çok mutlu olurum. En kısa hali ile anlatmaya çalışıcam sizlere.

Ben 2 yıllık evliyim 29 yaşındayım 2 adet düşük yaptım 6. Haftada kalbi duruyor genetik araştırmalar hepsi yapıldı herşey temiz polip var dediler iyi doktor araştırıldı operasyon günü polip olmadığı ama sol tüpümün doğuştan olmadığı ortaya çıktı doktorlar net bilgi vermiyor tek tüp ile hamile halan var mı yada sürekli düşük nedenleri ile ilgili kulak misafiri olduğunuz bir olay ve nedeni var mı bilgi vermenize çok ihtiyacım var teşekkür ederim. Tek rahim ile dünya başıma tıkıldık daha dün öğrendim eşimde eksik hisse üzgünüm bir tane tüpüm var çok işlem gördü kürtaj rahim filmi derken zarar gelmemiştir inşallah denemeye bile korkuyorum tekrar kalbi mi duracak diye lütfen bana umut olun bilgi verin 😟😟
Merhaba siyez benim de tek tüpüm var ve rahmim normalden çok küçük haliyle. Belki garip bulacaksın bu söylediğimi ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun. 3.5yıllık evliyim 2.5yıldır bebeğimiz olsun istiyoruz,1,5yıldır da doktorlardan çıkamıyoruz. Doktorum hsg sonucumu söyledikten sonra her ne kadar hamileliğe engel değil bu şekilde doğuran da çok dese de ben daha hiç hamile kalamadım. İnan senin durumun bile bir umut.. Hamile kalabiliyorsan ne güzel,durumun biliniyorsa artık hamile kaldığın andan itibaren tıbben her şey yapılır takdir yine Rabbimin tabii ki. Ama bir gerçek var hep tetikte olacağız.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun mesajınızi yeni gordum. Ben Size kendimden bahsedeyim çocuk için tedaviye ilk başladıgmda herseyden habersizdim taki rahim filmi çekilené kadar. Rahim.filmi sonucunda tek tupumun olduğunu hatta var olan tek tüpünde amelyat lâ açılması gerektiğini rahimiminde yarım olduğunu kesinlikle bebeği sonuna kadar tasiyamayaçağını gebeliklerin sürekli 6 haftada yada 10.haftada düşükle sonuclanacaginu soyleid doktorum. Bunun için amleyat almam gerektiğini belirtti tanımı coj. Korktum amelyat olmaya biraz arastrdm sonra bu amleyatlari olmaya karar veridm. Laparaskopi ve histereskopi amelyatlari. Histereskopi amelyatı rahimim yarım olduğu için gerekiyordu. Bu amleyatla rahim olabildiği kadar esnetildı ama tabiki tam bir rahim kıvamına mutlaka ulasmamiştir. Laparskopi ile de var olan tüpüm açıldı. Yani özetle ben tek tupluyum soldaki tüpüm tamamen doğuştan yok islevsiz ve bunun üzerine yarımaster rahimliyim. Ben amelyatimi oldum geçen yıl ve doktorum tedaviye 2 ay ara verdi doğal yolla hamile kalma şansın azda olsa var bunu değerlendirelim dedi. Asla ve asla ihtimal vermeidm olacağına tamamen tup bebege odaklanmış durumdayım. Ve ben doktoru dinledim zaten birazda yorulmuştüm doktor fasilalrindan beklemek aslında bana iyi gelecekti. Ben bu bekleme esnasında hamile kaldım hiç inanamadım defalarca test yaptım. Hamile kaldim bu defa acaba düşük olur mu diye endişeliydim. Ben suna 31 haftalık hamileyim evet erken doğum riskini. Devam ediyor yarım rahim den dolayı bebeği taşıma kapasitesi belli fakat doktorum allah izin verirse 36 Ya kadar gidecez diyor. Ben uzun uzun neden yazidm aynen sizin gibi çaresiz ve forumlarda gezinip bana biri yardmcl olsin benim gibi biri ciksn istyrdumm her ne sormak.istersne sor cevaplarim. Tek tüple gayet hamile kalınıyor. Benim.Size tavsiyem rahiminizin durumu hakkında tam.olarak herseyi biliyor musunuz ona bakın belki rahimde sıkıntı. Vardr bir kaç doktor a görüşün çünkü benim.doktorum ilk.anda itibaren bana suni dedi hamile kalırsn ama gebelik surkeli. Sonlanir amelyat şart dedi. İyiki dr yapmışım diyorum. Dilerim allahtan sizinde ne sorununuz varsa bir an önce bulunup çözüme kavuşması. Ama uzman birn hekime daha mutlaka görunun genetik testte bişey cikmadysa başka bi sorun vardır tespit edilemeyen.

Bende yarım rahimliyim tek tüp oda çok ince doğuştan tek böbrek bana senin çocuğun olmaz dedi doktor düşük yaparsın boşuna uğraşma git devlette yaptır dedi yeni öğrendim bende
Acaba başınızdan geçenleri anlatırsınız hangi doktor şehir

Back