yarım rahim ve kocaelide tüp bebek

Lilakahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
1.423
875
33
Merhaba herkese,
Yarım rahimliyim sol tüpüm yok. Hiç hamile kalamadım.3 kez çatlatma iğnesi denedikten sonra doktorum tüp bebek yaptırmamızı önerdi.

Benim gibi yarım rahimli olup tüp bebek yaptıran ve hamile kalanlar oldu mu?
Bir de Kocaeli konak hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı?

Tüp bebek tutsa bile rahimden dolayı düşme veya erken doğum riski yüksek. Kafam çok karıştı ve moralim çok bozuldu.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Canım benim arkadaşım hem yarım rahimliydi hemde o rahminde çikolata kisti vardı o direk tüp bebeğe başladı olmayacağını biliyordu ilkinde ikizlere hamile kaldı ve tam zamanında doğurdu ikiside şuan sapa sağlam umudunu kaybetme yeterki iyi doktor bul ve Allah'a sığın canım benim Rabbim istedikten sonra hicbisey engel olamaz

Yaa ne güzel maşallah. İnşallah darısı başıma çok teşekkür ederim

İyi günler bende kocaelide yaşıyorum 10 yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen gebe kalamadım 10 yılda çok tedavi gördüm 2 rahim filmi çektirdim ilki özeldeydi ve doğru çekemedikleri için sorunum anlaşılmamıştı 2.si on yıl sonra üni. hastanesinde çekildi ve yarım rahimli olduğumu öğrendik tüp bebek tedavim başladı emek doğer beyde bnda tutmaz tutsa düşer erken doğar falan dediler Allah a şükür ilk denemede tuttu ve hiç bir sıkıntı yaşamadım transverden 1 hafta sonra kalkıp her işimide kendim gördüm uzun sürelide yatmadım doktor haftalarca yatmana gerek yok dedi daha çok stres yaparsın doktoru dinledim şuan 7 aylık hamileyim ve herşey çok normal ilerliyor gelişimi falan umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin ve stresten uzak olun bu sreçte mümkünse insanlardanda olumlu veya olumsuz yaklaşanlardan

Kocaelini bilemiyorum bende yarım rahimliyim sol tarafım yok çatlatma iğnesiyle 1 kere tüp bebekle 2 kere hamile kaldım. Hepsi düştü rahimden solayı şimdi tekrar başladım. Çok zor rabbim seninde yardımcın olsun tutsada düşüyor sürekli delirmek üzereyim

Arkadasinizla iletisime gecmemiz mümkün mu

Merhaba bende yarım rahimliyim ve 8haftalık hamileyim acaba hamilelik süresinde çalıştınız mı

Canım ben Kasım 2022 de konak Şeyma fenercioğlu dr. Tüp bebek yaptırdım 5bc kalite tek embriyo transferi tuttu ama boş gebelik olarak sonuçlandı düşük yaptım şimdi mayıs ayında tekrar aynı yerde dondurulmuş embriyo transferi olacağım dondurulmuşlarım var orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…