Aynen öyle ölçümleriniz iyi olursa bir sıkıntı olmaz. Serklaj işlemi de kendi içinde riskleri olan bir durum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Gönlümüze ferahlık versinGebeliğin ilk 3 ayı tehlikeli denilir ama bizim için asıl tehlikeler 3. Aydan sonra başlıyor. Benim doktorum da ezbere serklaj yapmam ölçüme göre bakarız dedi. Allah içimize ferahlık versin gerçekten çok çok zor bir süreç
Benim transfer olduğum 5.gun iyi kalite embriyoydu düşük olduğunda doktor sağlıklı gebelik değilse düşer eğer sağlıklıysa kalır dedi malesef düştü, yani embriyonun kaliteli demişlerdi düşük oldu orası biraz nasip kısmet işi bence Allah neyi nasip ederse o kalıcı olur inşallahİnşallah olur, güzel hayırlı haberler alın inşallah duamdasınız.pcoda benim korktuğum şey yumurtaların kalitesiz olması, ilk gebeliğimdeki kalp atışının durmasını da sağlıksız olmasına bağlıyorum. Sizde kaç yumurta toplanıyor, yumurtaların kalitesi hakkında ne diyor doktorlar acaba
Amin insan kendisi gibi sorunlari olan onu anlayan birilerini görünce konuşunca biraz olaun rahatliyor kendini iyi hissediyor.. Allah kolayliklar versin inşallahAynen öyle ölçümleriniz iyi olursa bir sıkıntı olmaz. Serklaj işlemi de kendi içinde riskleri olan bir durum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Gönlümüze ferahlık versin
Siz de kendinizi suçlamayın insanız elbet böyle şeyler olabiliyor, ne kadar uzanıp istirahat etsek de olacağı varsa oluyor bi şekilde.Ben düşük yaptığım dönemde ev içinde yürüyüş yapıp genelde uzaniyordum sadece 1 defa yakin markete gittim o gece aşırı kanamam oldu ve yatış verdi doktor sonrada düşük olduğunu öğrendim o yüzden siz kendinize çok dikkat edin Allah esirgesin ama yarım rahimlilerde risk var sürekli uzanarak geçirilecek hamileliği
Güzel şeyler düşünün, bol bol dua edin, sonra tevekkül vakti… Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsinBenim transfer olduğum 5.gun iyi kalite embriyoydu düşük olduğunda doktor sağlıklı gebelik değilse düşer eğer sağlıklıysa kalır dedi malesef düştü, yani embriyonun kaliteli demişlerdi düşük oldu orası biraz nasip kısmet işi bence Allah neyi nasip ederse o kalıcı olur inşallahbende şuan stresliyim yumurta büyütücü iğne kullanıyorum hayırlısıyla olur inşallah bu sefer
Evet ama işte çok dikkat istiyor bizim durumumuzSiz de kendinizi suçlamayın insanız elbet böyle şeyler olabiliyor, ne kadar uzanıp istirahat etsek de olacağı varsa oluyor bi şekilde.
Amin inşallahAynen öyle ölçümleriniz iyi olursa bir sıkıntı olmaz. Serklaj işlemi de kendi içinde riskleri olan bir durum. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Gönlümüze ferahlık versin
Amin inşallah hamile kalıp sağlıkla ilerlemesini ve sağlıkla kucağıma almayi nasip etsin RabbimGüzel şeyler düşünün, bol bol dua edin, sonra tevekkül vakti… Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin
Rabbim sağ salim geçirmeyi nasip etsin süreçlerimizi. Herhangi bir gelişmede haberdar ederseniz sevinirim, siz de kendinize dikkat edin.Evet ama işte çok dikkat istiyor bizim durumumuz
Amin sağolun sizde kendinize dikkat edin sizde haberdar edinRabbim sağ salim geçirmeyi nasip etsin süreçlerimizi. Herhangi bir gelişmede haberdar ederseniz sevinirim, siz de kendinize dikkat edin.
Tabiki. Cinsiyeti hala öğrenemedim mesela onu da öğrenince yazarım size yada hamilelikle ilgili yeni bir gelişme olursa. Dikkat edin kendinize bebeginize. Rabbime emanetsinizAmin inşallahherhangi bir gelişme olursa yazarsanız sevinirim kendinize dikkat edin
Amin çok çok aminAmin insan kendisi gibi sorunlari olan onu anlayan birilerini görünce konuşunca biraz olaun rahatliyor kendini iyi hissediyor.. Allah kolayliklar versin inşallahsağ salim kucağımıza alırız inşallah
Amin çok sağolunAmin çok çok aminevet o konuda haklısınız tabiki tek olmadığımızı bilmek güzel ama her hamilelik aynı olucak diye birşey de yok. Ben başta kendimi çok kastım aman düşmesin aman birşey olmasın o dönem lekelenmeler hep devam etti mesela. Bazen ne yaparsak yapalım yaşanıcaksa bir şekilde önümüze çıkıyor. Bizim daha sabırlı olmamız gerekiyor. Rabbim şifalar versin
Dikkat edin kendinize dinlenin bol su için banada dua eder misiniz yarın yumurta toplama olacak hayırlısıyla inşallahTekrardan merhaba, bugün tekrardan doktora gittim. 12 gün önce kanama alanı görülmüştü bugün yine görüldü ama çok büyük değil. Fitile devam dedi doktor.
Rahim ağzı uzunluğumu yine ölçtürdüm 12 gün önce 33 mm çıkmıştı bugün 40 çıktı. Bu kadar gün içinde doktor bu kadar artamaz muhtemel yanlış ölçülmüştür dedi. 33 çıkan devlet hastanesiydi bugünkü özel. Yani anlayacağınız makinalardan bile farklılık oluyor ölçüm işlemi.
Birde devlette plasenta aşağıda demişti hala aşağıda. Yat dinlen çok ayakta kalma dedi.
O yüzden siz daha şimdiden önlemlerinizi alın diye söylüyorum çok yormayın kendinizi.
12. Haftadan sonra doktora kendiniz belirtip rahim ağzı uzunluğuna da baktırın. Birde belli haftalara ulaşınca magnezyumu eksik etmeyin çünkü kasılma olmamasi bizim gibi yarım rahimliler için çok daha önemli.
Erken doğum riskim hala devam ediyor. Allah'ın izniyle plasenta da bebek büyüdükçe yukarı çıkar diye dua ediyorum.
Ah birde kızım oluyor sonunda 18. Haftada öğrenebildik :) o kadar çok şey yaşadık ki cinsiyet hep arka planda kalmıştı.
Şimdilik benden bu kadar umarım hepimizin hamilelikleri hayırlı ve sağlıklı geçsin
Allah razı olsun. Hep ediyorum sormuştum ya adınızıDikkat edin kendinize dinlenin bol su için banada dua eder misiniz yarın yumurta toplama olacak hayırlısıyla inşallah
Çok sağol Allah razı olsun canmAllah razı olsun. Hep ediyorum sormuştum ya adınızıher gün ediyorum. Yarın için de en hayırlısı olsun en hayırlı vakitte en güzel hamilelikleri nasip etsin size Rabbim
Ay heyecan illaki oluyor ben girim çıkayım artık diye dua ediyordum o günlerde. Birde hep karnım ağrırdı ama neredeyse 1 yıl geçecek. Herşey zamanla geçiyor olabildiğince rahat olun dua edin. Meryem suresini okumuştum ben bu dönemlerde. Suya 7 kere okuyup içmiştim transfer öncesinde falan. Sizde bu akşam okuyup içebilirsiniz zaten artık geceden sonra birşey yiyemezsiniz.Çok sağol Allah razı olsun canmherşeyin hayırlısı olsun heyecanlıyım biraz
Ay evet okuyayım iyiki hatirlattiniz ben heyecandan birsey aklima gelmiyorAy heyecan illaki oluyor ben girim çıkayım artık diye dua ediyordum o günlerde. Birde hep karnım ağrırdı ama neredeyse 1 yıl geçecek. Herşey zamanla geçiyor olabildiğince rahat olun dua edin. Meryem suresini okumuştum ben bu dönemlerde. Suya 7 kere okuyup içmiştim transfer öncesinde falan. Sizde bu akşam okuyup içebilirsiniz zaten artık geceden sonra birşey yiyemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?