Benim düğünüm 6 Ağustos'ta oldu. Tam tarif ettiğin gibi bir gelinlik giydim. Herkes çok farklı ve çok güzel olduğumu söyledi. Herkese yakışmayan bir model. Kabarık gelinlik tabusunu yıkıyor. Sana da fotoğraflarımı göndereyim, sen karar ver.Eki Görüntüle 1224793 Eki Görüntüle 1224795
Hayırlısı olsun gerçekten hoş durmuş. Belki de daha doğru ifade ile asil durmuş. Ben de msjınızı görmeden önce yarım balık için siparişi verdim ama yazdıklarınız içimi rahatlattı doğrusu :) sizinki dantel benimki de ipek organzeden göğüs altından drapeli ve göğüs kısmı tüylü olacak. Baya bi farklı ama tepkileri şimdiden merak ediyorum :)
Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Gelinliğin umarım çok çok güzel olur. Her şey gönlünce olsun
İşte yükselmiş hali 170 ile 175 arası olacak max. ama yine de çok kabarıktan daha asil ve daha kadınsı durduğuna karar verdim.Eğer vücudunuz uygunsa topukluyla zaten yükselir boyunuz. Çok kabarık gelinliklerden daha güzel bence.
Yukarıda yazmamışım sanırım benimki dr straplez olacak omuzlarım dar olduğu için başka bir ayrıntıya girmek istemedim.ben de kısa boyluyum A kesimdi benim gelinliğim, zaten hiçbir zaman çok kabarık istememiştim
tesettürlü değilim ama açık giymem, askılı ya da kolsuz filan giyseydim ben de yarım balık seçebilirdim, bence güzel duruyor
Hayırlısı olsun gerçekten hoş durmuş. Belki de daha doğru ifade ile asil durmuş. Ben de msjınızı görmeden önce yarım balık için siparişi verdim ama yazdıklarınız içimi rahatlattı doğrusu :) sizinki dantel benimki de ipek organzeden göğüs altından drapeli ve göğüs kısmı tüylü olacak. Baya bi farklı ama tepkileri şimdiden merak ediyorum :)
Boyum 160, bayağı bir topuklu giymeyi göze aldım :) drape benim hoşuma gitti çünkü gerçekten minyon bir kişiyim biraz kalın göstermesi çok da göze batmayacak diye düşünüyorum inş düşündüğüm gibi olur :)boyunuz çok da kısa değilmiş hoş durur bence de... göğüs kısmındaki 3 boyutlu dantel ve tüyler özellikle fotoğraflarda çok güzel duruyor
beni düşündüren drape oldu minyon tipliyim demişsiniz gerçi daha dolu gösterebilir ama bu tür gelinliklerde drape daha kilolu gösterebiliyor, belinizi ortaya çıkarmaktansa kalınlaştırabiliyor...
Drapeler bu fotoğraftakinr benziyor ama göğüs kısmı falan farklı tabiboyunuz çok da kısa değilmiş hoş durur bence de... göğüs kısmındaki 3 boyutlu dantel ve tüyler özellikle fotoğraflarda çok güzel duruyor
beni düşündüren drape oldu minyon tipliyim demişsiniz gerçi daha dolu gösterebilir ama bu tür gelinliklerde drape daha kilolu gösterebiliyor, belinizi ortaya çıkarmaktansa kalınlaştırabiliyor...
Peki sizin boyunuz vs kaçtı? Genelde bu modelleri uzun boylulara önerdikleri için ben seçerken baya tereddüt yaşadım açıkçası ama kabarık modellerde de kendimi bi türlü rahat hissedemedim nedenseBenim gelinlikte böyleydi düğünde anneme senin kızın sibel turnagöle tıpa tıp benzemiş demişlerdi bence iyi seçim
Boyum 160, bayağı bir topuklu giymeyi göze aldım :) drape benim hoşuma gitti çünkü gerçekten minyon bir kişiyim biraz kalın göstermesi çok da göze batmayacak diye düşünüyorum inş düşündüğüm gibi olur :)
Drapeler bu fotoğraftakinr benziyor ama göğüs kısmı falan farklı tabi
Teşekkür ederim :) bedendeki oran yarım balıkla daha iyi mi tutar acaba? Üst kısmı kalça altına kadar iniyor diyegüzel gelinlik de güzel. böyle incecik olunca hoş durabiliyor işte bazen birazcık daha kilolu görünmek daha güzel olabiliyor
topuk boyunu seçerken beden-boy oranını bozmamasına dikkat etmeni öneririm bir de
her şey gönlünce olsun
Kesinlikle daha şık duruyor.İşte yükselmiş hali 170 ile 175 arası olacak max. ama yine de çok kabarıktan daha asil ve daha kadınsı durduğuna karar verdim.
İşte yükselmiş hali 170 ile 175 arası olacak max. ama yine de çok kabarıktan daha asil ve daha kadınsı durduğuna karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?