• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Yarım balık model gelinlik minyon kişilerde nasıl duruyor?

Bu tarz bir gelinlikle nasıl bir saç ve duval olur acaba bu konuda da fikirlerinizi rica ediyorum :) ben uzun duvak istiyorum ilk çıkarken ama saçı hiç aklımda canlandıranadım

:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Teşekkür ederim :) bedendeki oran yarım balıkla daha iyi mi tutar acaba? Üst kısmı kalça altına kadar iniyor diye:KK58: Yoksa olmaz mı :KK43: ben sadece uzun olmayı düşünmüştüm:KK47:

evet daha iyi tutabilir oran sadece dikkat etmenizi önerdim...
duvak 2 tane yaptırın biri 2 katlı normal boyut biri de uzun tek kat 3,5 metreydi benim uzun duvağım. o uzun duvak taraklı yapılıyor ve çıkıştan sonra çıkarabiliyorsunuz çok rahat oluyor oynarken :KK39:
saç modelini belirlerken yüz tipiniz önemli ben uzun yüzlüyüm ve prenses topuzu ikinci bir kafa gibi duruyor ben de her zaman dağınık-dağınığa yakın topuz tercih ediyorum

evet daha iyi tutabilir oran sadece dikkat etmenizi önerdim...
duvak 2 tane yaptırın biri 2 katlı normal boyut biri de uzun tek kat 3,5 metreydi benim uzun duvağım. o uzun duvak taraklı yapılıyor ve çıkıştan sonra çıkarabiliyorsunuz çok rahat oluyor oynarken :KK39:
saç modelini belirlerken yüz tipiniz önemli ben uzun yüzlüyüm ve prenses topuzu ikinci bir kafa gibi duruyor ben de her zaman dağınık-dağınığa yakın topuz tercih ediyorum
Bana da boyu daha uzun gösterir diye yüksek topuz önerdiler ama insanın yüzüne gitmesi daha önemli tabi. Benim yüzüm de ufak mesela

Canım çok güzel ve romantik bir gelin olmuşsun çok asil duruyorsun ben de balık gelinlik seçeceğim inş.banada senin gibi yakışır kilonu ve boyunu merak ettim bir de saçını eklermisin yüzünü karalayıp çünkü çok kararsızım saç nasıl yaptırdın meral ettim
Benim düğünüm 6 Ağustos'ta oldu. Tam tarif ettiğin gibi bir gelinlik giydim. Herkes çok farklı ve çok güzel olduğumu söyledi. Herkese yakışmayan bir model. Kabarık gelinlik tabusunu yıkıyor. Sana da fotoğraflarımı göndereyim, sen karar ver.Eki Görüntüle 1224793 Eki Görüntüle 1224795

Back