• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarım ay postiș

WhiteFox

🔥🔥
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
606
464
23
25
Diyarbakır
Kizlar merhaba bugün fiber sentetik yarım ay çıtçıt postiș sipariş ettim daha önce kullanan olduysa yardımcı olabilir mi acaba?
Ben saçımdan sürekli çıkartıp takmak istemiyorum kaynak kullanınca da saçları çok fena yıpratıyor acaba çıtçıt olarak kullansam uyurken vs çıkartmadan sorun olur mu ki?

postişi takmak daha zor ben kullanamadım ve belli oluyor 2 senedir kaynak kullanıyorum saçlarım seyrek normalde de ama işin ehline yaptrınca hiç belli de olmuyor saçımı boyatmıyorum ombreli kullanıyorum boyadan yıpranmıyor ve kaynakta dökülemeyen saçlar kaldıgı için genelde kopuyor sanıyorlar.İlla yıpranma oluyor ama abartılan kadar değil asıl önmeli olan takan kişinin saç dizilimine dikkat etmesi eğer düzgün olursa nazik taranırken hiç sorun dahi olmuyor. Benim için tek sorun cok zam geldi yenilemem lazım ama cok ciddi artış olmus fiyatlarda :(

postişi takmak daha zor ben kullanamadım ve belli oluyor 2 senedir kaynak kullanıyorum saçlarım seyrek normalde de ama işin ehline yaptrınca hiç belli de olmuyor saçımı boyatmıyorum ombreli kullanıyorum boyadan yıpranmıyor ve kaynakta dökülemeyen saçlar kaldıgı için genelde kopuyor sanıyorlar.İlla yıpranma oluyor ama abartılan kadar değil asıl önmeli olan takan kişinin saç dizilimine dikkat etmesi eğer düzgün olursa nazik taranırken hiç sorun dahi olmuyor. Benim için tek sorun cok zam geldi yenilemem lazım ama cok ciddi artış olmus fiyatlarda :KK43:
bu arada çıtçıt uyurken kalsa da sabah aynı şekilde bulman biraz zor :)

postişi takmak daha zor ben kullanamadım ve belli oluyor 2 senedir kaynak kullanıyorum saçlarım seyrek normalde de ama işin ehline yaptrınca hiç belli de olmuyor saçımı boyatmıyorum ombreli kullanıyorum boyadan yıpranmıyor ve kaynakta dökülemeyen saçlar kaldıgı için genelde kopuyor sanıyorlar.İlla yıpranma oluyor ama abartılan kadar değil asıl önmeli olan takan kişinin saç dizilimine dikkat etmesi eğer düzgün olursa nazik taranırken hiç sorun dahi olmuyor. Benim için tek sorun cok zam geldi yenilemem lazım ama cok ciddi artış olmus fiyatlarda :KK43:
suan fiyat nedir acaba bilgin varmı 😊

o neymiş kizzzz
Benim kuaför aylar önnce mikroya adet 35-40 tl arası dedi basıma kaynar su döküldü ama daha uygun yer bulunur benim alışkanlığım olduğu için biraz başka yere gitmeye çekindim ama bende bakıcam aşırı uçmuşlar :(
KilicBaligi KilicBaligi bu fiyatı yapan nerde tavsiye eder misin yine uygunmuş diğer yerlere göre

Benim kuaför aylar önnce mikroya adet 35-40 tl arası dedi basıma kaynar su döküldü ama daha uygun yer bulunur benim alışkanlığım olduğu için biraz başka yere gitmeye çekindim ama bende bakıcam aşırı uçmuşlar :(
KilicBaligi KilicBaligi bu fiyatı yapan nerde tavsiye eder misin yine uygunmuş diğer yerlere göre
Bu sadece kaynağın fiyatı, kim takar ne kadara takarlar bilmiyorum. Her zaman gittiğin yere saçları kendin getireceğini söyleyip pazarlık yapsan?

kaynak saçını yormuyor mu? kaynağı çıkardıktan sonra çok dökülme olmuyor mu? kaç ayda bir yeniletiyorsun?
bir de yarım ay kaynak diye bir şey var mı?

Bu sadece kaynağın fiyatı, kim takar ne kadara takarlar bilmiyorum. Her zaman gittiğin yere saçları kendin getireceğini söyleyip pazarlık yapsan?
Bakalım valla biraz sıkışık dönemdeyiz angarya geliyor ama alıştım sanırım kötü hissiyat veriyor cidden bu alışkanlık oluyor

kaynak saçını yormuyor mu? kaynağı çıkardıktan sonra çok dökülme olmuyor mu? kaç ayda bir yeniletiyorsun?
bir de yarım ay kaynak diye bir şey var mı?
Valla 6-9 ay arası eğer düzgün tararsan He illa çıkanlar oluyor ama umursanmıyorum normalde daha seyrek ve kısa diye kötünün iyisi diye avunuyorum :)elbette saçı yoruyor ama dedikleri kadar değil düzgün taramak önemli bazıları at tarıyor gibi tarıyor :D

Back