Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum
- Konu Sahibi Redacan
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geçççek geçççeeeekkkk!Kızlar selam.Geçenlerde instagramda keşfet bölümünde tesadüfen bir video gördüm ilgimi çekti ve kaydettim.Birisi dini konular üzerine muhabbet ediyordu.Daha sonra bu kişinin videolarını izledikçe konuşma tarzından mıdır bilmem baya etkilenmeye başladım ki bu başıma ilk defa geliyor.Artık günün her saati videolarına bakar oldum ve en sonunda bu kişiye din ile ilgili özelden soru sordum.Soruma cevap verdi fakat kısa ve özdü.Dikkat çekeyim diye instagram hikayelerine felan yorumlar yazdım ama bilmiyorum beni farkeder mi sonuçta çok fazla takipçisi var ve öğrendiğim kadarıyla da kadınlardan baya teklif falanda gidiyormuş.Ben dayanamadım geçenlerde yine soru sordum ve bana gerçek tam adınızı, mesleğinizi söylersiniz sorunuzun cevabını daha sonra alırsınız diye mesaj yazdı. İstediği şeyleri yazdım ama okuyup geçti
Kizlar yardımınıza ihtiyacım var, bu kişiden çok hoşlanıyorum Eğer dayanamayıp hoşlandığımı söylersem diğerlerinden farkım kalmayacak.Ama aklımdanda bir türlü çıkaramıyorum.Acil cevap kızlar,ne yapmalıyım?
bnm takip ettiğim iki hoca var
1 uğur akkafa çok naif üzmeden kırmadan dinimizi sevdirerek anlatmaya çalışıyor eşi var evli hatta torunları var görünüş olarak cem yılmaz vari hatta
2. ise sanırım kedici dediğiniz o mu bilmem ama Hafız Mustafa Efe bey o da çok naif hayvansever kırmadan incitmeden bilgiler veren biri
Her ikisi de sanmam size ad ve meslek sorsunlar
1 uğur akkafa çok naif üzmeden kırmadan dinimizi sevdirerek anlatmaya çalışıyor eşi var evli hatta torunları var görünüş olarak cem yılmaz vari hatta
2. ise sanırım kedici dediğiniz o mu bilmem ama Hafız Mustafa Efe bey o da çok naif hayvansever kırmadan incitmeden bilgiler veren biri
Her ikisi de sanmam size ad ve meslek sorsunlar
yarı ünlü, dindar yazmak istemişYarı dindar nasıl oluyor ? Ya da nasıl anlaşılıyor orasını anlamadım .
full paket dindar, yarı dindar bu böyle gider ozaman.
Ay neyse elektriğe yine zam geldi .
virgülün önemi :)
çünkü muhafazakar çiftleri sadece muhafazakar oldukları için takip eden garip bi kitle var iyi yapmışlar bence
Bende bir profillerine baktim. En gec "Cin cikarma" Servisi verdiklerini gördügümde ahahahaha dedim vallaha..birde onun videosunu cekip koyuyorlardi. Amam diyim. Dini sömüren o kadar cok var ki. En iyisi uzak durmak
Desene boşuna düşündüm .neyse beyin cimnastiği oldu enazındanyarı ünlü, dindar yazmak istemiş
virgülün önemi :)
Adını, mesleğini falan da sorduğuna göre yürüyenleri de karşılıyordur hoca efendiKaşlarını almasıyla gündeme gelen bir hoca vardı o mu yoksa
Yalnız baya yakışıklı bence de ona yürüyen çoktur
çikilop mu bayilirim bende eşimle kizima naber çikilop derim hep.Kimdir bu çift
Şaşırmadım, ben de benzer bir okuldan PhDyim ünvden aynı sınıfta olduğum eleman da bana yazmış ki naber çikilop aşk öyle degree falan dinlemez seviyorsan gidip konuşcaksın
Eth zurich de ki vatandaşa mesaj atanda bizim vanessa konularina denk geldin mi hiç bilmem
Futbolda, Fatih Terim' in dediği gibi yapsa mesela "Taktik maktik yok, bam bam bam..."Kim ilk önce onu soyle ona göre yazıcam taktiklerimi
O niyeymıs postayla mı yollucak cvbı fgklfgklglke bana gerçek tam adınızı, mesleğinizi söylersiniz sorunuzun cevabını daha sonra alırsınız
Yazdım yani soruları bahane ederek ama okundu olarak gözüküyor cevap yok.En son attığımda biraz laf sokarak yazmıştım onada kendinizi tam olarak tanitirsaniz cevapları alırsınız yazmış.Kendimi tanıttım yine cevap yok,söylediğine göre çok meşgulmusYaz konuş şansını dene hemen hoşlandığını söylemenin anlamı yok arkadaş olmaya çalış en başta
Muhtemelen bunlarla ilgili bir şeyi beğenmedi. Ya yaş kriteri uymadı ya da mesleğini yetersiz buldu.Ben dayanamadım geçenlerde yine soru sordum ve bana gerçek tam adınızı, mesleğinizi söylersiniz sorunuzun cevabını daha sonra alırsınız diye mesaj yazdı. İstediği şeyleri yazdım ama okuyup geçti
Dindar adam kadınlardan uzak duruyor olabilir diye aklına gelmesin, öyle bir ihtimal yok.
Ben olsam denemeye devam ederim. Gerçi dindar bir adamla asla beraber olmam da neyse.
Bilmiyorum ama bende bu nedensiz hislerin peşinden gidiyorumSizin gibi yüzlercesi varsa işiniz zor. bir de anlattıklarıyla yaşadıkları aynı mı acaba? Yani hayal kırıklığı da olabilir sizin için.
Yani bende söyledim tamam adımı sordu ama meslek ne alaka?Söyledim bende size sadece din ile ilgili sorular sordum özel bir soruda sormadım diye.Daha nasıl belli edeyim bilemedimMuhtemelen bunlarla ilgili bir şeyi beğenmedi. Ya yaş kriteri uymadı ya da mesleğini yetersiz buldu.
Dindar adam kadınlardan uzak duruyor olabilir diye aklına gelmesin, öyle bir ihtimal yok.
Ben olsam denemeye devam ederim. Gerçi dindar bir adamla asla beraber olmam da neyse.
Abla catlıcaz kim bu gfkgfkgfkYani bende söyledim tamam adımı sordu ama meslek ne alaka?Söyledim bende size sadece din ile ilgili sorular sordum özel bir soruda sormadım diye.Daha nasıl belli edeyim bilemedim
Böyle çocuğa mı yazdın? Ama direkt terslemişsin olmamış ki. Hayır olacağı varsa da olmaz artık.Yani bende söyledim tamam adımı sordu ama meslek ne alaka?Söyledim bende size sadece din ile ilgili sorular sordum özel bir soruda sormadım diye.Daha nasıl belli edeyim bilemedim
O kadar geyik yaptık adamların kulaklarını çınlattık burda bari çıkıp onlar değil de. Şurda durdum insanlarla hafız konuşuyorum inanılır gibi değilAbla catlıcaz kim bu gfkgfkgfk
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.