Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kedileri seven hoca yazınca direkt isim çıkıyor. Mustafa Efe ymiş.

Tam olarak "uyuz mıy mıy konuşan yarı ünlü dindar" yazınca dergi siteleri , ilahiyat fakültesi dergileri çıkıyor
gördüm şimdi.cidden kedileri çok seviyor.ama bu hoca netten eş bulmaz.boşa çabalıyor konu sahibi.temiz bir de yüzü var hocanın

Ayy çok duygusal boşlukta olduğum bir dönem ben de beğeniyordum Volkan atmacayı sempatik geliyordu. Tabi benimki biraz geyiğineydi. Bir de etrafta tuhaf tuhaf iddialar çıktı hepsinin o topluluklarla ilgili. Onlardan soğudum o yüzden

hayalhanem ne ayol herkes yazmış.
ben hala yaşar alptekinde ısrarcıyım tanıdığım tek o yazılanlardan

Sevmiyorum ben o oğlani. Ben ısınmadim ki soguyayim

Kimdir bu çift

Şaşırmadım, ben de benzer bir okuldan PhDyim ünvden aynı sınıfta olduğum eleman da bana yazmış ki naber çikilop aşk öyle degree falan dinlemez seviyorsan gidip konuşcaksın

"naber çikilop" u okuyunca elinin tersiyle ağzına vurma isteği geldi mi MissCherryBlossom

hayalhanem ne ayol herkes yazmış.
ben hala yaşar alptekinde ısrarcıyım tanıdığım tek o yazılanlardan
Oğlanlar haremi bunların Çınaraltı,sözler köşkü,son liman gibi versiyonları da var. Nedense hepsinin eli yüzü düzgün. Bı cirkinine rastlamadım Millet evlenmiyor. Bunlarda bı bakıyorsun 26 yaşına giren evleniyor bir de evliliklerini anlatıyorlar. Kız sen bana sor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…