• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kedileri seven hoca yazınca direkt isim çıkıyor. Mustafa Efe ymiş.

Tam olarak "uyuz mıy mıy konuşan yarı ünlü dindar" yazınca dergi siteleri , ilahiyat fakültesi dergileri çıkıyor :KK43:
gördüm şimdi.cidden kedileri çok seviyor.ama bu hoca netten eş bulmaz.boşa çabalıyor konu sahibi.temiz bir de yüzü var hocanın

Bu başlığı görünce aklıma benim çocukluk arkadaşım geldi. Babası vefat ettiğinde psikolojik bunalıma girdi. Instagram'dan fenomen (volkan atmaca) dini sohbet veriyor. Onun iş yerine geldiğini hatta onunla görüşmek istediğini,hatta kendisini istemeye geldiklerini ama kendisinin reddettiğini söylüyordu. Ben anladım psikolojik sorun yaşadığını ama hiç bir şey demedim. Zaten daha sonra destek aldı. Düzeldi. Çok zor günlerden geçtim dedi. Sizin ki de sadece bir heves. İnsanlar bazen olmak istediği karaktere bürünmek ister. Siz de o hayale kapilmissiniz. Bence unutun gitsin
Ayy çok duygusal boşlukta olduğum bir dönem ben de beğeniyordum Volkan atmacayı sempatik geliyordu. :confused: Tabi benimki biraz geyiğineydi. Bir de etrafta tuhaf tuhaf iddialar çıktı hepsinin o topluluklarla ilgili. Onlardan soğudum o yüzden

Ayy çok duygusal boşlukta olduğum bir dönem ben de beğeniyordum Volkan atmacayı sempatik geliyordu. :confused: Tabi benimki biraz geyiğineydi. Bir de etrafta tuhaf tuhaf iddialar çıktı hepsinin o topluluklarla ilgili. Onlardan soğudum o yüzden
Sevmiyorum ben o oğlani.🤨 Ben ısınmadim ki soguyayim😄

hayalhanem ne ayol herkes yazmış.
ben hala yaşar alptekinde ısrarcıyım tanıdığım tek o yazılanlardan😅
Oğlanlar haremi😄 bunların Çınaraltı,sözler köşkü,son liman gibi versiyonları da var. Nedense hepsinin eli yüzü düzgün. Bı cirkinine rastlamadım😄 Millet evlenmiyor. Bunlarda bı bakıyorsun 26 yaşına giren evleniyor😄😄 bir de evliliklerini anlatıyorlar. Kız sen bana sor😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X