O zaman konu sahibinin şansı azalmaya başladıkapışırız onun için
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum
- Konu Sahibi Redacan
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay şu uyuz uyuz mıy mıy konuşan mi
İsimlerini yazsaydınız sevabına. Google a ne deyip aratacağiz şimdi
ne yazacağız var mı ?uyuz mıy mıy konuşan yarı ünlü dindar yazacağızİsimlerini yazsaydınız sevabına. Google a ne deyip aratacağiz şimdi
Hangisi kız o adını de bakayımKız bilmiyorum ki benim gözüm birini görüyor şu bıyıklı olan karayağız
biz burda ETH zurich de master yapan insana seni yerim limonlu turta yazanı gördük
sizde yazın nolacak.
Mesaj erkeğe mi , kadına mı yazılmıştı ? Sonuç ne oldu ?
bulmuştuk onun kim olduğunu ama adını unuttum şimdi.vanessanın aşklarından ama bu aşktan bir tek çocuğun haberi yok tüm k.k nın varMesaj erkeğe mi , kadına mı yazılmıştı ? Sonuç ne oldu ?
ne yazacağız var mı ?uyuz mıy mıy konuşan yarı ünlü dindar yazacağız
Kedileri seven hoca yazınca direkt isim çıkıyor. Mustafa Efe ymiş.
Tam olarak "uyuz mıy mıy konuşan yarı ünlü dindar" yazınca dergi siteleri , ilahiyat fakültesi dergileri çıkıyor
Adını bilmiyorum da flörtleşmenin sakıncalarını anlatan yakışıklı çocukHangisi kız o adını de bakayım
Lütfen hocalarımızı küçümsemeyin ne cevherler varSizin taktikler, dindar hoca için azıcık fazla gelmez mi
gördüm şimdi.cidden kedileri çok seviyor.ama bu hoca netten eş bulmaz.boşa çabalıyor konu sahibi.temiz bir de yüzü var hocanınKedileri seven hoca yazınca direkt isim çıkıyor. Mustafa Efe ymiş.
Tam olarak "uyuz mıy mıy konuşan yarı ünlü dindar" yazınca dergi siteleri , ilahiyat fakültesi dergileri çıkıyor
Nerde anlatıyor bulayım handsome bodyiAdını bilmiyorum da flörtleşmenin sakıncalarını anlatan yakışıklı çocuk
Ayy çok duygusal boşlukta olduğum bir dönem ben de beğeniyordum Volkan atmacayı sempatik geliyordu. Tabi benimki biraz geyiğineydi. Bir de etrafta tuhaf tuhaf iddialar çıktı hepsinin o topluluklarla ilgili. Onlardan soğudum o yüzdenBu başlığı görünce aklıma benim çocukluk arkadaşım geldi. Babası vefat ettiğinde psikolojik bunalıma girdi. Instagram'dan fenomen (volkan atmaca) dini sohbet veriyor. Onun iş yerine geldiğini hatta onunla görüşmek istediğini,hatta kendisini istemeye geldiklerini ama kendisinin reddettiğini söylüyordu. Ben anladım psikolojik sorun yaşadığını ama hiç bir şey demedim. Zaten daha sonra destek aldı. Düzeldi. Çok zor günlerden geçtim dedi. Sizin ki de sadece bir heves. İnsanlar bazen olmak istediği karaktere bürünmek ister. Siz de o hayale kapilmissiniz. Bence unutun gitsin
Sevmiyorum ben o oğlani. Ben ısınmadim ki soguyayimAyy çok duygusal boşlukta olduğum bir dönem ben de beğeniyordum Volkan atmacayı sempatik geliyordu. Tabi benimki biraz geyiğineydi. Bir de etrafta tuhaf tuhaf iddialar çıktı hepsinin o topluluklarla ilgili. Onlardan soğudum o yüzden
Kimdir bu çift
Şaşırmadım, ben de benzer bir okuldan PhDyim ünvden aynı sınıfta olduğum eleman da bana yazmış ki naber çikilop aşk öyle degree falan dinlemez seviyorsan gidip konuşcaksın
"naber çikilop" u okuyunca elinin tersiyle ağzına vurma isteği geldi mi MissCherryBlossom
Oğlanlar haremi bunların Çınaraltı,sözler köşkü,son liman gibi versiyonları da var. Nedense hepsinin eli yüzü düzgün. Bı cirkinine rastlamadım Millet evlenmiyor. Bunlarda bı bakıyorsun 26 yaşına giren evleniyor bir de evliliklerini anlatıyorlar. Kız sen bana sorhayalhanem ne ayol herkes yazmış.
ben hala yaşar alptekinde ısrarcıyım tanıdığım tek o yazılanlardan
Lütfen hocalarımızı küçümsemeyin ne cevherler var
Konu öyle bir yere gidiyor ki ; önce çarpılacak mıyız, banlanacak mıyız arasında bir yerdeyim
gördüm şimdi.cidden kedileri çok seviyor.ama bu hoca netten eş bulmaz.boşa çabalıyor konu sahibi.temiz bir de yüzü var hocanın
Konu sahibi sayfa reklamı yapsaydı , şimdiye kadar adamın instası en yüksek görüntülemeye ulaşırdı.
Konuda bahsi geçen bu adam değildir bence.
Nasıl çalışıyor kafa böyle konulara.İmam nikahı vardır belki Kaç.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.