• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gördüm şimdi.cidden kedileri çok seviyor.ama bu hoca netten eş bulmaz.boşa çabalıyor konu sahibi.temiz bir de yüzü var hocanın
Yok o değilmiş, arada bir yerde lütfetti de yazdı adı geçenler değil diye.
Ki olsa da Mustafa Efe nin bu tarz bir olaya düşeceğini sanmam. Adamın yüzünde nur var resmen, internetten kız avlayacak bir hali yok.

Yarı ünlü dediğine göre fenomenliği az sanırım. Benimde aklıma siyah bir ortamda siyah bir sweatle, konuya göre korkutucu ve dramatik fonlar kullanıp, dini hikayeler anlatan genç geldi😂

Google a "siyah bir ortamda siyah bir sweatle, konuya göre korkutucu ve dramatik fonlar kullanıp, dini hikayeler anlatan genç" yazınca ; dini hikayeler geliyor.

Soruyu kısaltıp "siyah bir ortamda siyah bir sweatle, dini hikayeler anlatan genç" yazınca da konu çok farklı yerlere gidiyor.

İsim yazın , tarif vermeyin ; arama motoru çaresiz kaldı 😂😂😂

Zaten bilinçli olarak o tarz hesaplar hem genç hemde yakışıklı kişileri seçiyor. Zamanında çok izlerdim hala arada vaktim olursa izlerim ama hiç hoşlantı duymadım. Çoğu evli zaten. Evli değilse bile sanaldan biriyle tanışıp konuşmaya karşılar. He birde hesaplarının şifreleri bütün grubunda oluyor. Yani size cevap veren o bile olmayabilir.

Bireysel hesapları değil mi , kullandıkları hesap ? Yayın yaptıkları ayrı bir hesapları mı oluyor ?

Bir zamanlar şu yeni nesil romancılardan birini facebooktan takip ediyordum.Edebi yönüne hayranlık duyuyordum. Dizelere diz çöktürüyordu resmen.
Daha tam ünlü olamamış, takipçi sayısı ortalama.Ama fotoğraf paylaşmıyor asla.Gizemli takılıyor bazen ellerini, tek gözünü,kolunu, bacağını gösteriyordu kendine ait olan orijinal sözleriyle süsleyip. 🤭
Dayanamayıp yazdım messengerdan.Sadece okuyor tık yok. Kendisini çok merak etttigimi,ondan sadece bir fotoğrafını istediğimi mutlaka yazıyorum cümle sonlarına.
Benim de edebi yönüm fena değildir.😜 Başladım kendi yazdığım şiirleri, güzel sözleri paylaşmaya.En güzel fotoğraflarımı da iliştiriyorum tabi.
Vee bir gün yazdı.Yazdığını gördüğümde heyecandan ölüyorum sandım.Yazdığını aynen paylaşıyorum.
Etkileyici...Ama Ben Evliyim.Ve neredeyse senin yaşlarında kızım var.
Kafasına sonradan dank ettiyse demek.:KK53:
Sosyal medyadaki cazibesine aldanmayın.Reele de döküp sizinle irtibata geçeceğini sanmıyorum.Takipçi sayısını arttırmaktır derdi.

Adam yine de insan evladıymış. Sizin duygularınızı sömürmeden , net bir şekilde durumunu paylaşmış.

Adam yine de insan evladıymış. Sizin duygularınızı sömürmeden , net bir şekilde durumunu paylaşmış.
Benimkisi platonik bişeydi aslında.Tecrübesizlik vardı, duygusallık da var tabi.Ama bunun ilişki olmayacağının bilincindeydim.Sanki sevdiği ama kavuşamadığı biri vardı öyle güzel betimlemeler kullanıyordu ki büyülenmiştim resmen. Kendi sayfasında fiziki görsellerini kullanarak paylaşımlar yapıyordu.Gizemli olması da çekiyordu kendisine.Belki görselini kullandığı kişi kendisi bile değildi bilmiyorum.Net bir şekilde durumunu belirtmesi hoşuma gitti bir süre daha takip ettim sonra Facebook hesabımı iptal ettim.🙂 Çok anlam yüklememek gerek aslında sanal durumlar neticede.

Adnan Oktar olsaydı asla bekletmezdi.
Selam yazdığı anda dudak estetiğini yaptırır akabinde de Ankara havası oynatirdi hanım kizimiza TV'de.

Adamın geçmişi ve insanlara geçmişte yansıtılan yüzü çok farklıydı. Önce başarılı iş adamı diyerek insanlara tanıtılmıştı.

Sonrasında teker teker olaylar basına yansımaya başladı.

Arama motoruna Harun Y@hya / Adnan O / Seçkin Pir#ler isimlerini yazarak ararsanız , geçmiş haberlere bir nebze ulaşabilirsiniz.

Adamın yıllarca tv de vs boy göstermesine nasıl izin verildiğini anlamak mümkün değil.

Kıvırcık, dindar, size de bişey begendiremiyruz anacim, hem kıvırcık hem dindar bunu buldum anca, ayrıca yakışıklı dindar diyince otomatik cikiyo, bütün kriterler tamam 🤔

Bir karikatür serisi vardı. Kadınlara sorduk , ideal erkek nasıl olmalı diyorlardı da ; alınan yanıtlara göre çıkan adamı kimse beğenmiyordu.

Google da size o karikatürü yaşatmış 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X