Tecrübeliyim artıkNasıl çalışıyor kafa böyle konulara.
Kıvrak ve eşsiz zekamdan mahrum bırakmamalıyım insanları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tecrübeliyim artıkNasıl çalışıyor kafa böyle konulara.
Her tan haberi olan ben hayalhanem i burda duydum ama açıp bakmayacağım bugünlük bu kadar muhafazakar yakışıklı yeterhayalhanem ne ayol herkes yazmış.
ben hala yaşar alptekinde ısrarcıyım tanıdığım tek o yazılanlardan
Yok o değilmiş, arada bir yerde lütfetti de yazdı adı geçenler değil diye.gördüm şimdi.cidden kedileri çok seviyor.ama bu hoca netten eş bulmaz.boşa çabalıyor konu sahibi.temiz bir de yüzü var hocanın
Yorumu okuyunca 2 puan arttı benim zekam mesela.Tecrübeliyim artık
Kıvrak ve eşsiz zekamdan mahrum bırakmamalıyım insanları
Yorumlar harika konu süper.. Bu konu sayfalarca sürer Teyzenin konusunu da geçti
Hani var ya Lut_ran ben ona teyze diyorum. Onun açtığı bı başlık var cinsel yaklaşıyormus boşandığı eşi ondan bahsediyorum"Teyzenin konusu" hangi konu ?
Artık hetero değilim, libidom öldü.Bu arkadaş mıymış ki? Cinsel tercihi konusunu da bir araştırın eğer öyleyse.
Kadınlık organıma beton döktüresim geldi, dümdüz olsun anasını satayım bu nedir?
Yarı ünlü dediğine göre fenomenliği az sanırım. Benimde aklıma siyah bir ortamda siyah bir sweatle, konuya göre korkutucu ve dramatik fonlar kullanıp, dini hikayeler anlatan genç geldi
Zaten bilinçli olarak o tarz hesaplar hem genç hemde yakışıklı kişileri seçiyor. Zamanında çok izlerdim hala arada vaktim olursa izlerim ama hiç hoşlantı duymadım. Çoğu evli zaten. Evli değilse bile sanaldan biriyle tanışıp konuşmaya karşılar. He birde hesaplarının şifreleri bütün grubunda oluyor. Yani size cevap veren o bile olmayabilir.
erkeğe yazildi hiç bir sonuç olmadı tabikiMesaj erkeğe mi , kadına mı yazılmıştı ? Sonuç ne oldu ?
erkeğe yazildi hiç bir sonuç olmadı tabiki
"naber çikilop" u okuyunca elinin tersiyle ağzına vurma isteği geldi mi MissCherryBlossom
O evli.
konuyu okur okumaz aklıma yaşar alptekin geldi
Yok canım yani eninde sonunda çikilop da bir şekilde bir sevgi ifadesi sanırsam o arkadaş da kendini ifade etmeye çalışmış işte
Devlet sırrı değilse kim bu siyah sweatli ?
Bir zamanlar şu yeni nesil romancılardan birini facebooktan takip ediyordum.Edebi yönüne hayranlık duyuyordum. Dizelere diz çöktürüyordu resmen.
Daha tam ünlü olamamış, takipçi sayısı ortalama.Ama fotoğraf paylaşmıyor asla.Gizemli takılıyor bazen ellerini, tek gözünü,kolunu, bacağını gösteriyordu kendine ait olan orijinal sözleriyle süsleyip.
Dayanamayıp yazdım messengerdan.Sadece okuyor tık yok. Kendisini çok merak etttigimi,ondan sadece bir fotoğrafını istediğimi mutlaka yazıyorum cümle sonlarına.
Benim de edebi yönüm fena değildir. Başladım kendi yazdığım şiirleri, güzel sözleri paylaşmaya.En güzel fotoğraflarımı da iliştiriyorum tabi.
Vee bir gün yazdı.Yazdığını gördüğümde heyecandan ölüyorum sandım.Yazdığını aynen paylaşıyorum.
Etkileyici...Ama Ben Evliyim.Ve neredeyse senin yaşlarında kızım var.
Kafasına sonradan dank ettiyse demek.
Sosyal medyadaki cazibesine aldanmayın.Reele de döküp sizinle irtibata geçeceğini sanmıyorum.Takipçi sayısını arttırmaktır derdi.
Benimkisi platonik bişeydi aslında.Tecrübesizlik vardı, duygusallık da var tabi.Ama bunun ilişki olmayacağının bilincindeydim.Sanki sevdiği ama kavuşamadığı biri vardı öyle güzel betimlemeler kullanıyordu ki büyülenmiştim resmen. Kendi sayfasında fiziki görsellerini kullanarak paylaşımlar yapıyordu.Gizemli olması da çekiyordu kendisine.Belki görselini kullandığı kişi kendisi bile değildi bilmiyorum.Net bir şekilde durumunu belirtmesi hoşuma gitti bir süre daha takip ettim sonra Facebook hesabımı iptal ettim. Çok anlam yüklememek gerek aslında sanal durumlar neticede.Adam yine de insan evladıymış. Sizin duygularınızı sömürmeden , net bir şekilde durumunu paylaşmış.
Adnan Oktar olsaydı asla bekletmezdi.
Selam yazdığı anda dudak estetiğini yaptırır akabinde de Ankara havası oynatirdi hanım kizimiza TV'de.
Kıvırcık, dindar, size de bişey begendiremiyruz anacim, hem kıvırcık hem dindar bunu buldum anca, ayrıca yakışıklı dindar diyince otomatik cikiyo, bütün kriterler tamam