Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taze mi 5. Gün mü ne olcak bişi demediler bakalm yavaş yavaş öğreniyoruz

Hayır eger öyleyse de hic tarzimiz degil az ünlü muhafazakar instagram fenomeni
Böyle bir kitle de var ama biliyor musun, yıllar önce belediyenin düzenlediği bir ramazan etkinliği vardı. Vallah billah ben sadece ordan geçiyordum İlahi gibi bir şeyler söylüyor bir adam, kızları bir göreceksin aboo başlarına adamın adının yazılı olduğu bantlar takmışlar nasıl bağırıyorlar, sanırsın Tarkan sahnede

Mehmet yıldız mı oysa adam evli

Bence söyle çünkü oda seni bekliyordur söyle gitsin mükemmel bir film tadında

Insanin başına gelebiliyor siz nereden bilebilirdiniz ki,Allahtan doğruyu söylemiş.Bilmiyorum daha önce böyle birşey hiç başıma gelmedi,banada düşündüğümde saçma gelirdi.Ama dedim ki neden böyle oldu.Cunku çok kaderci bir insanım şimdiye kadar da öyle yaşadım belki dedim artık birşeyler için cabalamanin zamanı geldi.Onuda nasıl yapacağımı bilemedim

Uzun süre izlemezseniz geçer merak etmeyin.boyle hayranlık duyup yazan çok onlara zaten. Şu an cazip geliyor olabilir ama sizde kendisi kadar dindar misiniz mesela. O kadar derin yaşıyormusunuz islami. Zira öyle olanlar kendi çevresinden bulur böyle sosyal mecralardan bulmazlar. Sözler köşkü hocaları ise eğer onlar genel olarak kendileri ile aynı yerden olsun isterler. Vazgeçin gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…