• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarı ünlü dindar birinden hoşlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzun süre izlemezseniz geçer merak etmeyin.boyle hayranlık duyup yazan çok onlara zaten. Şu an cazip geliyor olabilir ama sizde kendisi kadar dindar misiniz mesela. O kadar derin yaşıyormusunuz islami. Zira öyle olanlar kendi çevresinden bulur böyle sosyal mecralardan bulmazlar. Sözler köşkü hocaları ise eğer onlar genel olarak kendileri ile aynı yerden olsun isterler. Vazgeçin gitsin
Sözler köşkü hocaları diye hoca grubu mu var?

Uğur Işılak mı :KK70: :KK70: :KK70: Hay ben onun zevkine:skandal:
Kız öyle deme.😄 Ayy bak yine bir hikaye aklıma geldi. Böyle lise zamanlarım. Uğur Işılak'in komserine gitmisim. Bu anlatiyor işte.. Bana sordular sen içki içer misin? İçerim elbet dedim. Herkes şok 😳 sonra dedi ki benim içkim çayım 😄 sonra bana sordular kluplere gider misin? Giderim elbet. Benim dost meclislerin var😄😄

geçenlerde Ankara da kız öğrencisine defalarca tecavüz eden din kültürü öğretmeni ve hafızlık eğitmeni aynı zamanda Ank dan uzun yıllardır yayın yapan dini bir radyo tv nin sunucularından
Radyocu kimmiş ya biliyorsanız özelden yazar mısınız? Ergenliğinde kuzenim dinlerdi hepsini bana da anlatır dururdu merak ettim şimdi

Kız öyle deme.😄 Ayy bak yine bir hikaye aklıma geldi. Böyle lise zamanlarım. Uğur Işılak'in komserine gitmisim. Bu anlatiyor işte.. Bana sordular sen içki içer misin? İçerim elbet dedim. Herkes şok 😳 sonra dedi ki benim içkim çayım 😄 sonra bana sordular kluplere gider misin? Giderim elbet. Benim dost meclislerin var😄😄
Oooovvv ne kadar da şakalı bir erkek 🤣🤣🤣

Hahahahhah ayy cringeee ben de şey duymuştum günde iki duble demli çay içerim falan diyomuş😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back