• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargısız İnfaz ve Sonuçları

pam de beaufort

hicbi sözüne inanılmayan çakma üye, inanırsanız :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
171
177
48
Öncelikle Mune abla seni dinlemedigim icin simdiden özür dilerim. Zamana bırak simdi konu açarsan ters tepecek tavsiyeni dinlemem gerekiyodu belki ama benim cidden bi derdim var bu konuda. Ayrıca dün o kadar ispatlarım dedikten sonra bu başlıgı açmak da benim boynumun borcuydu.
Bilmeyenler için dünden beri breakingbadd isimli şu anda siteden yasaklı oldugu söylenen üyenin yeni sahte hesabı zannediliyorum. Degilim diye yüz defa söyledim herhalde ama tabi o üye olsa da aynı seyi söylerdi büyük ihtimal. Pek inanmadınız bin tane başlıkta adımı andınız ona da bi sey demiyorum kendinizce sahte bi üyeden diger insanları koruyosunuz, korudugunuzu sanıyosunuz.
Ben de önce okypete ve mune hanıma yazdım. Onlar beni yönlendirince de site yönetimine mail attım. Ki zaten hakkımda o eski üyenin yeni sahte hesabıdir diye sikayet de almıslar. PROFİLİMİ İNCELEDİKLERİNİ VE O ÜYE İLE HİÇBİR ORTAK NOKTA BULAMADIKLARINI bildiren bi mail attılar. O maili burada paylaşmak uygun mudur site kurallarına bilmiyorum. Uygunsa burada, degilse isteyen olursa üşenmem özel mesajla da gönderirim fotografını. Bunu Mune Ablaya da iletmisler. Kendisi bu maili dogrulayabilir. Ama site olarak kesin garanti vermenin sorumluluguna da girmeyeceklerini söyledi. Bu konuda yapacagım bi sey yok. Bunu da özellikle ekliyorum ki sonradan yeni bi suçlama sebebi olmasın.
Türkiyedeki true blood dizisini izleyen ve sarısın erkeklerden hoşlanan, ezgi isminde bi akrabası olan(ki onun yokmus sadece ezgi ismini seviyomus ne öyle bi sey yazmıssınız) tek kadın mı var, bu mudur yani? Hem bu üye madem sizi aylarca kandırdı açık vermeden, simdi niye aynı bilgilerle bi daha hesap açsın. Hem sizi kandıracak kadar kötüye çalışan bi zekası var hem de aynı numarayı yiceginizi düsünen saf bi aptallıgı. Mantıklı mı bu simdi?
Neyse bu başlıgı polemik olsun diye degil dünkü derdim için açtım kimse banlansın da istemiyorum. Konunun altına da tekrar yorum yazmıcam. Maili görmek isteyenler özelden ulassın ya da konu altında paylasabilirsin diye beni bilgilendirsin paylasayım.

Seni bilmem ama bir cok fake uye var bence burda...banada fakesin demisti bir kadin.gel ispatlayayim kendimi deyince geri cekildi...her topa girmeyeceksin iste....fakesin demek birine cirkin yalanci pozisyonuna koyuyolar seni...is yerinde canimiz sıkılıyor giriyoruz iste buraya.bazilarida kin duyuyor falan.banlatmaya calisiyor karssindakini ilginncc

bb kim tanimazdim(dune kadar), sen kimsin bilmem..Sen benim gercekligimden ne kadar eminsen bende o kadar..Bu herkes icin gecerli bir kural olmali! Sanaldan biz elimizden geldigince mutlu olma ve etme yollari arariz..Tek bildiğim; insan ne ekerse onu bicer, ettigi de yanina kâr kalmaz..

Ama bazen oyle bir konular aciliyor ki; gercekten yasamis insanlarin yasamlari ustunden duygu somurusu yapiyorlar.Niye yapiyorlar bilemem ama bildigim o hayatlara saygisizlik olarak goruyorum ve onlar adina sinirlenip tahammul edemedigim zamanlar oluyor..

Ne umursuyorsun isteyen istediğini düşünsün. Sonuçta dış kapının dış mandallarıyız. Hiiiç umurumda olmazdı benim, kendini yorarsın sadece böyle.
Zaten benim de son açıklamam. Daha ne diyebilirim ki. Ama dün çok kötü bi olayın üstüne bi de bunu yaşayınca kendimi tutamadım.

yani tamam değilsin de güzelim dert mi bu
sana fake sin dediler diye bir sitede niye bu kadar üzülüyorsun ki
başıma gelmedi diye mi anlamıyorum acaba
cidden büyütmeyin internetteki mevzuları
yüzyüze tanışsa kanka olacak insanlar burada birbirini yiyor
aynı şekilde birbirinin dışarıda yüzüne bakmayacaklar kanka oluyor olabilir bile bencee internet burası yahu internet...

O bahsettigin uye kimmis ne yapmis ki
Onun detaylarını ben de bilmiyorum. Ama sanırım burada gercek hayatta da görüsen üyeler varmıs. Gruplarına dahil olup hepsini kandırmıs. Onlar da hic görmedikleri birine her seylerini anlatmıslar.

yani tamam değilsin de güzelim dert mi bu
sana fake sin dediler diye bir sitede niye bu kadar üzülüyorsun ki
başıma gelmedi diye mi anlamıyorum acaba
cidden büyütmeyin internetteki mevzuları
yüzyüze tanışsa kanka olacak insanlar burada birbirini yiyor
aynı şekilde birbirinin dışarıda yüzüne bakmayacaklar kanka oluyor olabilir bile bencee internet burası yahu internet...
Belki de haklısınız. Ama dün ard arda duydugum laflar beni cok etkiledi. Ben de ihtiyac hissettim yaptım bunu.

İnsanlar oturup kim fake kim değil araştırmasına mı girişmişler. Anlamadım birşey, BB kim onuda bilmem ama madem fake değilsin sevindim :KK73:

Back