Yeni bölüme bişey kalmamıştı aslındaAy pardon heyecanlandırdım. Anca izledim de hah
Tamam tamamAaaaaa bak duyda inanmaa lütfeenn
Sizlerde benim canımsınızzzTamam tamam
Her zaman etiketliyorsunnn, cansınnn
Benim gibi biri dahaAy nasıl koştum konuyu yukarıda görünce dedim beni niye etiketlemediler fragman geldiysebekleyelim biraz daha
Bakkk helee yaasss hepten günahımı almaya gelmişlerr bunlarr burayaaaaaaaağğAy nasıl koştum konuyu yukarıda görünce dedim beni niye etiketlemediler fragman geldiyse bekleyelim biraz daha
Bakkk helee yaasss hepten günahımı almaya gelmişlerr bunlarr burayaaaaaaaağğ
Seniiii kudurukk seniiiGece gece milleti ayaklandırdım ahaha
GelsinlerrBaşka birileri daha gelecek eminim hissediyorum :dddds
Nasıl kıydık sanaGelsinlerrgünahımı almayaa
Bianda linçliyceklerr beni burdaaa
Ooyyy pıtırcığımmKedi canını yediğimmnmnm
Kıymayınn bağaaaaNasıl kıydık sana
Herkes aldı ya kitabı, imzalı olanlar falan. İlk sayfa olmayınca, şüpheli kim acaba ondan gösterdiler.Bu kitap olayı ne anlamadım ben. Tamam kitapta bir şey var ama neden herkesi gösterdiler
Yarın olsa da gelir inşallah. Ya bir de eski bölümler bunlar taaa Eylül'de çekilmiş. İnsanları sinir ediyorlar. Ver işte erkenden ne yoruyorsun insanları?Ay nasıl koştum konuyu yukarıda görünce dedim beni niye etiketlemediler fragman geldiysebekleyelim biraz daha
Herkes aldı ya kitabı, imzalı olanlar falan. İlk sayfa olmayınca, şüpheli kim acaba ondan gösterdiler.
Yarın olsa da gelir inşallah. Ya bir de eski bölümler bunlar taaa Eylül'de çekilmiş. İnsanları sinir ediyorlar. Ver işte erkenden ne yoruyorsun insanları?
Kız bugün öylesine geziyorudm youtubeda. Sadakatsiz carsmaba günleri ya, bugün vermişler fragmanı daha. Millet vermeseydiniz yarın beraber izlerdik demişBencede çarşamba bayağı geç ilk fragman için
Kız bugün öylesine geziyorudm youtubeda. Sadakatsiz carsmaba günleri ya, bugün vermişler fragmanı daha. Millet vermeseydiniz yarın beraber izlerdik demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?