- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
adamın gözleri açıktı metin kapattı nasıl olacak ki o baya gözleri açık gitti adamYasatabilirler seyirli öyle istiyor
Orası beni ilgilendirmez onu ya yönetmen düşünsünadamın gözleri açıktı metin kapattı nasıl olacak ki o baya gözleri açık gitti adam
dimi bence değil o öldürmedi dışarıdan birisi öldürdü ceset bulununca ortaya çıkabilir
Adamı gözümüzün önünde öldürdü. gözler açık gitti. Neyin hayalini kuruyorsunuz gızYasatabilirler seyirli öyle istiyor
Adamı gözümüzün önünde öldürdü. gözler açık gitti. Neyin hayalini kuruyorsunuz gız
Ben anca izleyebildim, dağ gibi yağız deligankıyı bıraktı gitti pis ceyliin. Bundan sonra nasıl devam edecek acaba, babasının cinayetine yoğunlaşırlar bir de ordan yak 10 bölüm de o sürer
dimi dönüşü yok yani baya baya gözleri açık gitti adamAdamı gözümüzün önünde öldürdü. gözler açık gitti. Neyin hayalini kuruyorsunuz gız
çok güzel dikkat çektiler gerçekten çok iyiydi keşke gereğini de yapsalar
Keşkeee nerdeee bosyere içerde tutuluyorçok güzel dikkat çektiler gerçekten çok iyiydi keşke gereğini de yapsalar
Herşey rüya olsun metin komiser kötü rüya görmüş olsun Allah amindimi dönüşü yok yani baya baya gözleri açık gitti adam
yok canım adam gitti hele ılgaz öğrensin o zaman gör sen tabi o duymadan merdanla işide çözebilirlerHerşey rüya olsun metin komiser kötü rüya görmüş olsun Allah amin
bak anılarım depreşiyor yine gidip tekrar mı başlasam napsam
Başka çok güzel ben sevdiğim bölümleri açıp açıp izliyorumbak anılarım depreşiyor yine gidip tekrar mı başlasam napsam
deme bak zaten deföm sahnerleri hep aklıma geliyor kimse onlar gibi olamıyorBaşka çok güzel ben sevdiğim bölümleri açıp açıp izliyorum
Ay evet çıkmadıdaFragman günü kızlar toplaşın bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?