- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Bence de başka cesetolaylar olaylar o ceset zafer değil bence yalnız pars nasıl yapıştırdı engini
yektala parsın da arası açıldı ohh ne güzel
ceylinin ablası da zümrütü yolucak galibaBence de başka ceset
Haketti yolsun hatta kocasına bile söylesin böyle kadinlara acimamak gerekceylinin ablası da zümrütü yolucak galiba
aynen yanlış ifadeyle yırtacağını düşündü iyi oldu onaHaketti yolsun hatta kocasına bile söylesin böyle kadinlara acimamak gerek
Aynenaynen yanlış ifadeyle yırtacağını düşündü iyi oldu ona
metinle çınarda sürekli diken üstünde olacak şimdi ceset ortaya çıkana kadar
Evettt nasıl güzel bir fragman yalnız engini nasıl boğasım var anlatamam.Wuuu fragmana gell
Evettt nasıl güzel bir fragman yalnız engini nasıl boğasım var anlatamam.
Aynen bende kesinlikle o sahneye bittimPiskopat ya Parsa nasıl kafa tutu laaaps diye duvara itmesi de ayrı bir hava katmış Pars savcıyasaygılarımla
oldularda haberleri yokFragmanın sonu çok güzelaşık olabilirim mi
pars o zevki bize yaşatacak bence seviyorsum pars savcımıEvettt nasıl güzel bir fragman yalnız engini nasıl boğasım var anlatamam.
Aynen nevaya ne diyorsun canım en masum o duruyor ama masumluğundan da şüphelenmiyor değilimpars o zevki bize yaşatacak bence seviyorsum pars savcımı
nevada var bir şeyler şimdilik sakin gösteriyorlar engin gibi, bir bölümde neva yektalara gitmek istememişti acaba bir birliktelikleri olmuş olabilir mi diye aklıma geldiAynen nevaya ne diyorsun canım en masum o duruyor ama masumluğundan da şüphelenmiyor değilim
Evet o benimde aklıma geldi yakında onunda kokusu çıkar zatennevada var bir şeyler şimdilik sakin gösteriyorlar engin gibi, bir bölümde neva yektalara gitmek istememişti acaba bir birliktelikleri olmuş olabilir mi diye aklıma geldi
aynen canım yavaş yavaş çıkar hiçte göründüğü gibi biri çıkmayacak bence nevaEvet o benimde aklıma geldi yakında onunda kokusu çıkar zaten
Dizinin her bölümü ayrı heyecan resmen zaten pınar kaan ikilisine bayılıyorum aşk 101 den beriaynen canım yavaş yavaş çıkar hiçte göründüğü gibi biri çıkmayacak bence neva
pınarı ilk bir deli rüzgarda izledim kaanı çok eskiden beri takip ediyorum ta kampüsistan zamanından ama müthiş çift olmuşlarDizinin her bölümü ayrı heyecan resmen zaten pınar kaan ikilisine bayılıyorum aşk 101 den beri
Ben kaanı kara sevdada görmüştüm ilk pınarı da aşk 101 de kesinlikle muhteşemlerpınarı ilk bir deli rüzgarda izledim kaanı çok eskiden beri takip ediyorum ta kampüsistan zamanından ama müthiş çift olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?