- 28 Ocak 2015
- 1.099
- 2.013
- 133
AMannnn diziden bi Azrail çıkamadı zaten yakında Ceyline de merhaba derse şaşırmamBen de izliyorum ve Ceylin ölse de kurtulsak diyorum her izlediğimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMannnn diziden bi Azrail çıkamadı zaten yakında Ceyline de merhaba derse şaşırmamBen de izliyorum ve Ceylin ölse de kurtulsak diyorum her izlediğimde
Bence Umut değil , direk emniyet amirinden şüphelendim ben.Emniyetteki köstebek bence hafif toplu olan polis, Ceylin i ifade almaya götürüp öne otur diyen. Bu sezon ilk kez izliyorum hicbirsey anlamadım bu arada.
Adı umutmus
O da çok kek gibi ortada değil mi ya? Bu kadar bariz belli ederler mi?Bence Umut değil , direk emniyet amirinden şüphelendim ben.
Ama amire foto atan biri de varBence Umut değil , direk emniyet amirinden şüphelendim ben.
Bilemedim ki ya ama bana baya şüpheli geliyor. Hareketleri, mimikleri falanO da çok kek gibi ortada değil mi ya? Bu kadar bariz belli ederler mi?
Foto atan biri ?Ama amire foto atan biri de var
Al benden de o kadarAnlamadım sonunu
Katil resimdeki ailenin benzerini mi öldürmüş? Kimlikler ailenin, cesetler benzeri galiba.Al benden de o kadar
Geçen hafta ilgazin arabaya bırakılan notu kriminaldeyken amire biri çekip attıFoto atan biri ?
Orayı farketmedim kaçırdığım noktada geçti galiba ?
Yaaaaa geçen hafta tam izleyememiştim ben zaten kaçırmışım demek ki bu ayrıntıyı.Geçen hafta ilgazin arabaya bırakılan notu kriminaldeyken amire biri çekip attı
Senarist sema nerde oynadı ya bugün rol almış ben farketmedim
O da çok kek gibi ortada değil mi ya? Bu kadar bariz belli ederler mi?
Bilemedim ki ya ama bana baya şüpheli geliyor. Hareketleri, mimikleri falan
Yaaa hayatta dikkatimi çekmezdiPars ve Eren komser akşam bir yerde içiyorlar ya, orda eren komserin arkasında oturuyor garson sipariş alıyor..