- 25 Ağustos 2019
- 61.088
- 113.974
- 698
- 30
Aaayyyy canımm gözünaydın maşaallahhh allah analı babalı büyütsünnnnBen yeni anne olarak daha şimdi bitirdim son bölümü, çok ağır dram gibi geliyo ay zaten lohusalık depresyonundayiim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaayyyy canımm gözünaydın maşaallahhh allah analı babalı büyütsünnnnBen yeni anne olarak daha şimdi bitirdim son bölümü, çok ağır dram gibi geliyo ay zaten lohusalık depresyonundayiim.
Hahaha güleceğim yoktu kizzBen ceylin erguvan diyo olllaay bıraksın şu salah karıyı, ben nevacıyım
Sanirım öyle olduOlay ne. Gram bir şey anlamadım. İki yabancı mı oldular artık
Kız şu resmin yüzünden tanıyamıyorum seni, merlyn isteriz tekrarSonunu bende anladım ya
Tamam selizcim bakıp seçip yaparımKız şu resmin yüzünden tanıyamıyorum seni, merlyn isteriz tekrar
Döndülerr başa yaniii iyice sıktıBence taaa başa donduler. Yazık ilgaza. Hayır salak bir dinle. Ceylinin malliklari 1 değil 2 değil ..
Aynen öyle. Saçma sapan ilerliyor. Mic mic olmasın dedim, oldu. Ceylinin salak tavırları bitsin dedik, bitmedi aksine uzadı...Döndülerr başa yaniii iyice sıktı
Evettt yaaa işi uzatıyolar işte yaaaAynen öyle. Saçma sapan ilerliyor. Mic mic olmasın dedim, oldu. Ceylinin salak tavırları bitsin dedik, bitmedi aksine uzadı...
Hayır salak hiç mi tanimadin ordakileri? Ilgaz yapmaz diyemiyor. Gitti mal yektaya inandı...
Teşekkür ederim caniim amiinAaayyyy canımm gözünaydın maşaallahhh allah analı babalı büyütsünnnn