- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 34
Evet yaa tepkılerını sasırtıcıydı.. Kımın maşası sence?
Kesin cüneytle alakalı, oda maşa mi yoksa katil mi belli değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaa tepkılerını sasırtıcıydı.. Kımın maşası sence?
Bence ilk zamanlar engine calisiyordu suan kime calisiyor valla aklim karisti yekta veya cuneyt arasindayimEvet yaa tepkılerını sasırtıcıydı.. Kımın maşası sence?
Büyük ihtimalE bitti mi şimdi bölüm?
Yaa ben cocuktan şeyi anlayamadım.. Cuneyt neyın parasını verdi neva?
Hiç sanmıyorum Yadee verecekleriniBen yatağıma geçtim dışarıda kar yağıyor, artiik ön izleme varsa yarın sabah bakarım
VermedilerBen yatağıma geçtim dışarıda kar yağıyor, artiik ön izleme varsa yarın sabah bakarım
evet ceylin onu kesin şampuan kokusundan tanıyacak. Neva ya cüneytle olduğu için ifade vermek istemedi yada direk cüneytle neva öldürdüBana da öyle gelmeye başladı. Kriminaldeki adamları bu galiba.
Ayyy sonunda öpüştüler
Kız pazar günkünün finaliKızzzz ne final sahnesiii bittttiiiimiiii
Abovvv dedimm yavv iyi bariiKız pazar günkünün finali
Ben seni izlerimmBen daha izlemedim yeni bölümü ahey shey
Ya bölümün başı ile sonunu izle yeter. Pek kayda değer bir şey yoktu.Ben daha izlemedim yeni bölümü ahey shey
Gelecek hafta özetli izleyeyim mademYa bölümün başı ile sonunu izle yeter. Pek kayda değer bir şey yoktu.
Aa ne güzel oluyor öyle çekirdeği biriktirip biriktirip yemek gibi, iki bölüm peş peşe izlersinBen daha izlemedim yeni bölümü ahey shey
Çekirdeği biriktirip yemek de favori aktivitemAa ne güzel oluyor öyle çekirdeği biriktirip biriktirip yemek gibi, iki bölüm peş peşe izlersin