- 11 Aralık 2020
- 1.947
- 4.501
- 83
Aynen yaaaŞu merdanin vurdumduymazlığı şüpheye sebep oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yaaaŞu merdanin vurdumduymazlığı şüpheye sebep oluyor
He valla dogriiii ama bu hallerde güzeeelllAyy şu Ilgazın da çılgın aşık halleri çok fazla geliyor bana daha dün bir bugün iki. O kadar mesleğe, kanuna saygısı olan adamdı birden kuralsız oldu
Kopyalayınca mı acabaHahaha ama gelmedii bak bildirimm
Eğer Ilgaz istifa ederse o kız ordan nasıl çıkacak erende yok merdan mi biseyler yapacak Seda da gitti yanına onların bağlantısı ne alaka yine kafam çorba olduİstifa etmeyecek bence. Aslinda seda dan atak bekliyordum belki o durdurur
Evett yaaa banada oyle oluyodu bikere ettim kimseye gitmediKopyalayınca mı acaba
Eğer Ilgaz istifa ederse o kız ordan nasıl çıkacak erende yok merdan mi biseyler yapacak Seda da gitti yanına onların bağlantısı ne alaka yine kafam çorba oldu
Bence Merdan sedayı çağırdı, ceylinin avukatı olsun diye konuşacak
Seda sanki merdana mecbur gibi gitti ordan bişey çıkacak. Sedanın ceylinin avukatlığını yapacağını tahmin ediyoruz zaten çok sürmez haftaya açıklanır.Yani artık tek bilgi kaynağı ceylinin avukatı aracı ile sağlanır oda artık seda olsun da bir nefes alalım herkes tarafını belli etsin
Bence de gereksiz bir çıkış oldu oAmaaan koskoca savcı 3 aylık karıya mesleğini yakıyor. Saçma sapan