Çocuk Hastalıkları Yaren'imin ameliyat günü belli oldu :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Yaren'e Allah'tan şifalar dilerim dualarım onunla ve tüm bebeklerle.Rabbim daha kötüsünden muhafaza etsin inşallah.Annesi üzülme o düzelecek ve sana güzel gülücüklerini dağıtmaya devam edecek.

canım benim çok büyük geçmiş olsun ağlattın hepimizi allah yavrunun şifasını versin hepsinin ayrı sorunu var işte allahım bebeklerimizi koru buda sizin imtihanınız üzülmeyin zamanla herşey düzelir bebeğiniz en kısa zamnda sağlığına kavuşur inşallah

canım hadi bakalım ilkini atlattınız inş. sağlıkla ikinciyide atlatır canım çok geçmiş olsun tatlım benim güzel kızımı öpüyorum ...

geçmiş olsun arkadaşım. Allah kimseye bebeklerinin acılarını göstermesin.

geçmiş olsun canım ma arrık çok şeyin çaresi var allah dermansız dert veröesin yavrun bunların hepisni atlatacak hiç üzme kendini onun şimdi senin sütüne ihtiyacı var rabbim işallah bunada bir şifa vericek

Yaren'e Allah'tan şifalar dilerim dualarım onunla ve tüm bebeklerle.Rabbim daha kötüsünden muhafaza etsin inşallah.Annesi üzülme o düzelecek ve sana güzel gülücüklerini dağıtmaya devam edecek.

hepinize çok teşekkür ederim. bugün kızım daha iyi ilerleyen zamanlarda dahada iyi olucak inş. şimdi biraz dikkat istiyo dikişlerini iyi korumak gerekiyo. onun için kollarına dirsek taktık. çok huzursuz ediyo onu.bana dünden beri böyle bi bakışı varki sert sert sanki niye beni verdin niye bıraktın der gibi.inşallah bu dönemide atlatıcaz zorluda olsa.

çok geçmiş olsun..Allahım dermansız dert vermesin..inşallah hayırlısıyla herşey yoluna girer..

cnm allahım dermansız dert vermesin..şimdi tıp çok ilerledi...plastik ve rekonstriktüf cerrahide öle..hemen hemen tamamen düzelebiliyor..iz bile çok az kalıyo cnm benim..allahım başka acılar vermesin yavrunada uzun ömürler versin...dayanıklı olmalıyız çünkü bizlere muhtaç yavrularımız...

Allah sıfa versın arkadasım...bebegın senın gıbı bı annesı oldugu ıcın cok sanslı....Sen ıyı olursan ona da ıyı bakarsın ve atlatırsınız zor gunlerınızı Allahın ıznıyle...

hayatım geçmiş olsun bak işte her şey bir bir geride kalıyor kızını ve seni sağlık dolu günler ileride bekliyor her şey yoluna girecektir sen yeterki yaradandan uzak kalma yeterki ellerini ona açmaktan vaz geçme.

siavsli 58 e katiliyorum, iz bile kalmayacak.buyuyunceye kadar geciyor ameliyat izleri.gecmiş olsun en kısa zamanda guzel haberlerinizi bekliyoruz...

çok geçmiş olsun güzelim.inş.hayırlısıyla sagsalım atlatırsınız.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Back