Çocuk Hastalıkları Yaren'imin ameliyat günü belli oldu :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
cok üzüldüm .cok içten yazmışsın aglama durumunu geldim:((
canım cok cok gecmiş olsun.Allah şifa versin.inaşşahh ameliyat başarılı gecer.kızın iyileşir

off çok üzüldüm ben de bebek bekliyorum. Allahım yardımcınız olsun. inşallah en kısa zamanda düzelicektir ameliyatla tedavisinin olduğunu biliyorum Allah yardımcınız olsun. iyi haberlerini ver bize.

hepinizden Allah razı olsun.desteğiniz şuan benim için çok önemli.hepinizin yorumları benim için çok değerli..
Rabbim kuzucuklarınıza sağlıklı uzun ömürler versin. onları size bağışlasın.
sevsevil hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin.
1 şubatda ameliyatdan önce doktorumuza gözükücez. Bakalım neler söylicek. nasıl beslicem kafamı kurcalayan en çok o. şuan biberona çok alıştı. kaşıkla beslemem gerekicek. ama nasıl doyucak nasıl alışıcak hiç bilmiyorum. açlığıda dayanan bi çocukda değil. ben mamayı yetiştirene kadar kıyameti koparıyo. hastanede kaldığımız sürece serumla beslenicek sanırım. Allahım sen yardım et.

canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun..inşallah bir an önce düzelir miniğimiz...duacınız olucaz...

canım benim öncelikle geçmiş olsun .ama merak etme bebeğin kısa zamanda düzelecek.benim arkadaşımın oğluda oldu ameliyat izmirde şimdi hiç izi yok gibi.
allah yardımcınız olsun .
sen dimdik ayakta dur. unutma bebeğin sana ihtiyacı var.

canım benim öncelikle geçmiş olsun .ama merak etme bebeğin kısa zamanda düzelecek.benim arkadaşımın oğluda oldu ameliyat izmirde şimdi hiç izi yok gibi.
allah yardımcınız olsun .
sen dimdik ayakta dur. unutma bebeğin sana ihtiyacı var.

cnm benim gecmıs olsun ınankı yazdıklarını okudugunda cok uzuldum dualarım senınle

teşekkür ederim kızlar.

canım çok geçmiş olsun acil şifalar minik kuzuna.allahım daha önemli devasız dertler vermesin çok şükür bir anda bitecek herşey ama sen içini ferah tut dualarımız güzel kızınla canım.

Canim simdiden cok gecmis olsun hic korkma endise etme ameliyatla duzeliyor hatta buyudugunde farkedilmiyor bile , Allah dermansiz dert vermesin minigin hep yaninda olsun insallah.

Canım inan içim gitti bende ekimde doğum yaptım içinin nasıl yandıüğını bilemem ama dualarım seninle onlar bizim canlarımız tırnağı kırılsa içimiz yanar bilirim allah bir an şifa versin allah daha ağır dertlerle karşılaştırmasın inşallah moralini yüksek tut unutma kızının sana ihtiyacı var her zaman

canım çok geçmiş olsun acil şifalar minik kuzuna.allahım daha önemli devasız dertler vermesin çok şükür bir anda bitecek herşey ama sen içini ferah tut dualarımız güzel kızınla canım.

Canim simdiden cok gecmis olsun hic korkma endise etme ameliyatla duzeliyor hatta buyudugunde farkedilmiyor bile , Allah dermansiz dert vermesin minigin hep yaninda olsun insallah.

Canım inan içim gitti bende ekimde doğum yaptım içinin nasıl yandıüğını bilemem ama dualarım seninle onlar bizim canlarımız tırnağı kırılsa içimiz yanar bilirim allah bir an şifa versin allah daha ağır dertlerle karşılaştırmasın inşallah moralini yüksek tut unutma kızının sana ihtiyacı var her zaman

sağolun kızlar. Rabbim dermansız dert vermesin. bunada şükür. Yinede annelik işte...

merhaba;
kızımın ameliyatı bugün gerçekleşti.Allaha şükür sağsalim atlattık. başarılı bi operasyon geçirdi. bugün benim için o kadar zor geçtiki anlatamam.onu kendi elimle teslim ettim.tam 2.5 saat kaldı ameliyatta. zaman geçmek bilmedi.şuan sadece meyvesuyuyla besleniyo. ve ağrı kesicilerle uyuyo. çok huzursuz.biraz zorlu bi dönem olucak. hepinizine dualarınız için teşekkür ederim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. hepimizin evlatlarına sağlık versin.onları bize bağışlasın. inşallah bundan sonraki ameliyatlarımızda iyi geçer. Allah hepinizden razı olsun.

canım benim çok büyük geçmiş olsun ağlattın hepimizi allah yavrunun şifasını versin hepsinin ayrı sorunu var işte allahım bebeklerimizi koru buda sizin imtihanınız üzülmeyin zamanla herşey düzelir bebeğiniz en kısa zamnda sağlığına kavuşur inşallah

merhaba;
kızımın ameliyatı bugün gerçekleşti.Allaha şükür sağsalim atlattık. başarılı bi operasyon geçirdi. bugün benim için o kadar zor geçtiki anlatamam.onu kendi elimle teslim ettim.tam 2.5 saat kaldı ameliyatta. zaman geçmek bilmedi.şuan sadece meyvesuyuyla besleniyo. ve ağrı kesicilerle uyuyo. çok huzursuz.biraz zorlu bi dönem olucak. hepinizine dualarınız için teşekkür ederim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. hepimizin evlatlarına sağlık versin.onları bize bağışlasın. inşallah bundan sonraki ameliyatlarımızda iyi geçer. Allah hepinizden razı olsun.

canım hadi bakalım ilkini atlattınız inş. sağlıkla ikinciyide atlatır canım çok geçmiş olsun tatlım benim güzel kızımı öpüyorum ...

merhaba;
geçmiş olsun arkadaşım. Allah kimseye bebeklerinin acılarını göstermesin.

geçmiş olsun canım ma arrık çok şeyin çaresi var allah dermansız dert veröesin yavrun bunların hepisni atlatacak hiç üzme kendini onun şimdi senin sütüne ihtiyacı var rabbim işallah bunada bir şifa vericek

Back