allahima sükürler olsun iyi cnm bizim problemimiz yaramazligindan kaynaklanan seylerdi simdi iyiyiz cok sükür allahim hepimizin yavrusunu korusun seninde yavrunu size bagislasin insgeçmiş olsun cnm. oğlunun son durumu iyidir inş.
canım benim Allah yar ve yardımcınız olsun..inşallah bir an önce düzelir miniğimiz...duacınız olucaz...
canım benim öncelikle geçmiş olsun .ama merak etme bebeğin kısa zamanda düzelecek.benim arkadaşımın oğluda oldu ameliyat izmirde şimdi hiç izi yok gibi.
allah yardımcınız olsun .
sen dimdik ayakta dur. unutma bebeğin sana ihtiyacı var.
cnm benim gecmıs olsun ınankı yazdıklarını okudugunda cok uzuldum dualarım senınle
canım çok geçmiş olsun acil şifalar minik kuzuna.allahım daha önemli devasız dertler vermesin çok şükür bir anda bitecek herşey ama sen içini ferah tut dualarımız güzel kızınla canım.
Canim simdiden cok gecmis olsun hic korkma endise etme ameliyatla duzeliyor hatta buyudugunde farkedilmiyor bile , Allah dermansiz dert vermesin minigin hep yaninda olsun insallah.
Canım inan içim gitti bende ekimde doğum yaptım içinin nasıl yandıüğını bilemem ama dualarım seninle onlar bizim canlarımız tırnağı kırılsa içimiz yanar bilirim allah bir an şifa versin allah daha ağır dertlerle karşılaştırmasın inşallah moralini yüksek tut unutma kızının sana ihtiyacı var her zaman
merhaba;
kızımın ameliyatı bugün gerçekleşti.Allaha şükür sağsalim atlattık. başarılı bi operasyon geçirdi. bugün benim için o kadar zor geçtiki anlatamam.onu kendi elimle teslim ettim.tam 2.5 saat kaldı ameliyatta. zaman geçmek bilmedi.şuan sadece meyvesuyuyla besleniyo. ve ağrı kesicilerle uyuyo. çok huzursuz.biraz zorlu bi dönem olucak. hepinizine dualarınız için teşekkür ederim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. hepimizin evlatlarına sağlık versin.onları bize bağışlasın. inşallah bundan sonraki ameliyatlarımızda iyi geçer. Allah hepinizden razı olsun.
geçmiş olsun arkadaşım. Allah kimseye bebeklerinin acılarını göstermesin.merhaba;
kızımın ameliyatı bugün gerçekleşti.Allaha şükür sağsalim atlattık. başarılı bi operasyon geçirdi. bugün benim için o kadar zor geçtiki anlatamam.onu kendi elimle teslim ettim.tam 2.5 saat kaldı ameliyatta. zaman geçmek bilmedi.şuan sadece meyvesuyuyla besleniyo. ve ağrı kesicilerle uyuyo. çok huzursuz.biraz zorlu bi dönem olucak. hepinizine dualarınız için teşekkür ederim. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. hepimizin evlatlarına sağlık versin.onları bize bağışlasın. inşallah bundan sonraki ameliyatlarımızda iyi geçer. Allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?