Çocuk Hastalıkları Yaren'imin ameliyat günü belli oldu :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
canım içimi acıttın inanki...dualarım prenses kıızınla...inşallah düzelicek ve sağlığına kavuşacak prensesinnnn.....

hepinize tek tek teşekkür ederim.beni anlıcak birilerinin olması çok güzel.dualarla atlatıcak bu zor dönemi inşallah. Bu zamana kadar güçlü olmaya çalıştım.çok bunaldım. çok ağladım. herkez bişey söyledi. arkamı dönsem herkez mırıldanarak konuştu. hep duymamazlıkdan geldim.Neden ben dedim. ama zamanla duruma alıştım. bundan sonrada kızım için güçlü olucam.
Allah hepinizden razı olsun.

esmacım minik kelebeğin atlatıcak sen merak etme allahın izniyle sapasağlam çıkıcak ameliyatından..ve sonundada hiçbir sıkıntısı kalmıycak...pozitif düşün aklına hiç kötü şeyler getirme..allah yardımcınız olsun..

canım benim yaaa umarım bu yaşadıklarınız anı olarak alır ve güzel kızın çarçabuk iyileşmiş olur... Allah yardımcınız olsun... Dualarım sizinle... Acil şifalar inşallah:Saruboceq:

bebeğim çok geçmiş olsun tüm dualarım meleginle ve senle cnm benim rabbim ona şifa versin tez vakitte kıyamam senin gözyaşlarına allahım yardımcınız olsun melegimiz bian önce saglıgına kavuşsun inşallahhh

canım çok geçmiş olsun merak etme kuzun düzelecek ve siz inşallah bu kötü günleri unutacaksınız benim oğlumada down sendromu olabilir demişti doktor ve o 1 ay çok kötü geçmişti seni çok iyi anlıyorum bebeğim down sendromlu olsaydı eğer ben yinede onu sevicektim ve ben yinede çok şanslı anneyim diyecektim çünkü benim bebeğim vardı insanlar o kadar çok uğraşıyorki bir bebek sahibi olabilmek için onlardan biride benim bebeğim tüp bebek sende çok şanslısın sonuçta sağlıklı bir bebeğin var ve dudağının iyleşme olasılığı çok yüksek ALLAH yardımcınız olsun miniğini kocaman öptüm

canim insallah kolaylikla gecer ameliyati kuzunun ve sagligina kavusurz bir an once dualarim sizinle

allah güzel kızımızın yanından meleklerini eksik etmesin, çabucak şifa bulsun yaraları inşallah. sana ve eşine de sabır ve güç kuvvet diliyorum canım. kolay değil, azıcık ağlasa kızım içim yanıyor. allah yardımcınız olsun üçünüzün de.. dualarım sizinle olacak.. :Saruboceq:

canım benim .. Rabbim sabır versin sana ve eşine... bizim de dualarımız sizinle... neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.. ilayım tam 3 ay önce doğduğunda ben de aynı durumdaydım.. sol yüzü küçük sol göz küçük kafa soldan darbe yemiş gibiydi ... alt üst oldummm sonra boynunda kemik gibi bişey çıktı, yeni bir yıkılış ...doktorlar başta teşhis koyamadılar .. sonra kondu : tortikollismiş, gece gündüz egsersiz yaptırdım ... dularlarla masajlar yaptırdım ...hergün fizik tedavilere götürdüm... başını sola çeviremedikce ben de erdim, ama dediğin gibi... o benim canım sabretmem lazım.. Rabbim dermansız dert vermesin.. şimdi düzelme var ilayda...inşallah daha da iyi olur ve hiç bir iz kalmaz diye umutluyum ...şimdi naz yarene de dua edicem annesi ... kızlarımız ...meleklerimiz ...canlarımız.. inş. hiç bir iz kalmadan atlatacaklar Allahın izniyle, bizde bu imtihanı sabırla atlatacağız, .... neden benim başıma geliyor demiyeceğiz, sabırla tüm imkanları seferber edeceğiz inş.... dualarla birbirimize destek olacağız... yapabileceğim başka birşey olursa söyle canım... naz yaren için yasin okuyup, 100 salavatla dua edeceğim inş... Rabbim en kısa sürede şifa verir inş. canım...

mafoldumben mafoldumben mafoldumben minikk bedeniylee allahın izniyle sağlığına kavuşacak meleğinn şimdi sana ne desekk ne yapsakk endişeni hafifletemeyiz belki ama ama dualarımızz naz yarenimizlee sağlık haberlerini bekliyeceğizz mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

esmacım şu an kendimi çok kötü hissettim bi anne olarak.. ama çözümsüz bir dert olmadığını düşününce de kendimi toparladım senin yaptığın gibi. allah meleğine şifa ve sağlık versin esmacım. şimdiden geçmiş olsun. bir an önce toparlasın ve o güzel yüzü hep gülsün yavrunun.

mafoldumbencnm benim bebegin saglikliya baska bi sikintisi olsaydi düzelmeyecek bisey olsaydi tabiki cok zor heleki ameliyat lafi bile insanin icine zehir gibi akiyor benimde oglum inanirmisin 5 kere narkoz alarak ameliyatlar gecirdi hemde "annecim beni birakma "diye bagirisi allahim kimseyi evladiyla sinamasin bu günleride atlatirsin cnm insallah unutulur allahim o minicik yavrunu korusun insallah basarili bi ameliyatla düzelir sen allahima sigindiktan sonra bakmissin hersey yoluna girmis bile hic anlamassin allaha emanet olsun minik melek :Saruboceq:

canlarım desteğiniz ve dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim.iyiki varsınız
saimecim Rabbim seninde yardımcın olsun. Allah razı olsun hepinizden
yorumlarınızı okurken çok duygulanıyorum. hepimizin evladı var. birbirimizi daha iyi anlarız.
bu 3 ay içinde çok üzüldüm yavrum 1 haftalıkken çapaya götürdüm o zaman çok kötü oldum. şimdi her ay gidiyoruz 1 sene böyle sürücek.beslemesinde önceleri çok zorlandım Allaha şükür şimdi iyi.bugünümüzede şükürler olsun.Allah beterinden korusun. Allah Hepinizin yavrularını korusun.Sağlıklı günlerde büyütürüz inş.
benim yolum uzun bu yolu hayırlısıyla güzel bir şekilde tamamlarım inş.

geçmiş olsun cnm. oğlunun son durumu iyidir inş.

Esmacığım çook büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. ınşallah ameliyat sonrası mutlu haberlerinizi alırız. Kuzucuğun en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Allah dermansız dert vermesin.Rabbim hiç bir anneyi evladı ile ilgili sınamasın.

canımmm çok geçmiş olsun kuzucuğumuza güç versin allahım ve en kısa zamanda atlattsın bu durumu dularım sizinle canım

Canım inan çok üzüldüm.Allah dermansız dert vermesin..dualarım minik mis kokulu yarenle ve seninle olucak.İnşallah ameliyatı çooook iyi geçicek..neler hissettiğini tahmin edebiliyorum ama sen çok güçlüsün güçlü olmak zorundasın çünkü annesin..Dualarımız sizinle..şimdiden çok geçmişolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…