Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri yardm...

W

willbehappy

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi willbehappy
malum sıcaklar...camasırlar sıkıyor...gece sutyenimi çıkarıp yattım...tamam kucukler falan ama idare eder die düşünüyrdum...bi de ne goreyim sırtustu yatınca gogsum dumduz....erkek gbi...nasıl buyutcez ya...bide cok dagınık duruyolar...yayılmıs gbi...yardımmm nooolurrr :roflol:

tatlım bunun la ilgili yöntemleri paylaşmışlar benımde açtıgım bir konu var onları oku ve yapmaya başla inş yararlı olur :/ :)

ewt biliyorm yntemler war ama gogsum kucuk diyenlerin hepsinde boyle mi oluo die sormak istemiştim....facia uzucu bi durum...

heee öyle oluyor.bizimkiler zaten yumurta yatınca sahanda yumurta oluyor ne yapalımkaydirigubbakcemile3

malum sıcaklar...camasırlar sıkıyor...gece sutyenimi çıkarıp yattım...tamam kucukler falan ama idare eder die düşünüyrdum...bi de ne goreyim sırtustu yatınca gogsum dumduz....erkek gbi...nasıl buyutcez ya...bide cok dagınık duruyolar...yayılmıs gbi...yardımmm nooolurrr :roflol:
canım şimdi bekarsın ,ilerde evlenince daha zor oluyor. düz yatamıyorsun eşinin yanında (insan utanıyor valla) ya kocaman memelerin olcak. yada silikon taktırcan top kibin durcak yatınca!!!...hihoyyyt-tatlicadiarzu-

yaa ndn böle ama...bn zayıfım..kilo alamıyrm...alsam da göbek oluo iğrenc duruyo...silikon yaptrmak istemyrm her seyin dogaı guzel...ama sahanda yumurta esprisi mukemmeldi:)

Aynen asiba,ben de aynı durumdayım.Belki teselli olur;yalnız değilsin:)

saol tatlım..emin ol cok iyi hissettm kndmi...herkede tesekkur ederim..saolun:))))

merhaba arkadaşlar diğer sayfada da paylaştım benimde göğüslerim küçüktü bunun için bir krem ve dikleştirici maske kullandım etkisi gördüm.şimdi dolgun ve dik göğüslere sahip oldum.sizede tavsiye ederim.su anda cok kullanan var bunu bende araştırdım cok uzun süre ve denemek istedim istediğim sonuca da ulaştım.

.....................

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa ndn böle ama...bn zayıfım..kilo alamıyrm...alsam da göbek oluo iğrenc duruyo...silikon yaptrmak istemyrm her seyin dogaı guzel...ama sahanda yumurta esprisi mukemmeldi:)

ya ben de kilo alamıyorum..alamadığım için de bu formüller bi işe yaramıcak die düşünüorm..ama yapıorum tebi ümit fakirin ekmeği:)
:roflol: sahanda yumurtaaa aynı durumdayım

aynen sahanda yumurta üstelikk sözlüm dalga geçio benimkiler bile senden daha büyük die ayyyyyyyyyyyyyyy rezaleeettt :KK70::KK70::KK70:
enbüyük kk

ya kızlar ben ergenlik döneminden cıkmıs sayılmam yani daha 17 yasındayım...göğüs gelişimim de diğer arkadaşlara göre biraz gec basladı yine aynı sekilde 14 yasında regl oldum o da gec oldu biraz..simdi asagı yukarı 1.70 boy 47 kiloyum...göğüslerim 86 falan cıkıyor ölçtügümde...cok kucuk değil yine ama daha dolgun olmasını istiyorum ben biraz daha büyümesini...sizce göğüs gelişimim nereye kadar devam eder..mesela ben ergenliğegec girdim diye gec mi cıkarım aynı zamanda?..bir de bu dediklerinizi uydularsam bende daha mı etkili olur hala ergenlikte oldugum için?..cevaplarınızı bekliyorumm...

bende aynen 17 yaşındayım 14 ümde adet oldum benimkide çok küçük bende bu yüzden bu gün itibariyle k.ü.ç masaj ve şerbetçi otu uygulamasına başladım kaydirigubbakcemile5 sende dene hem biz ergenlikteyiz faydası hemen görülür ben şimdiden sızladığını hissetim 3 gündür masaj yapıyorum canım sende yapkaydirigubbakcemile2

Yaa ablacım kusura bakma ama bana resmen reklam yapıyorsun gibi geldi bütün mesajlarını arattırdım da hpsinde reklam yapar gibi yorum yapmışsın sürekli ürün önermişsin hepsindende memnun kaldıgını söylemişsin.
başka bir topicte de 2 ayda 3 beden göğüsleri büyütüyor demişsin bu imkansız o zaman millet boşuna silikona o kadar para veriyor.
Lütfen gerçek bilgileri paylaşalım.Herkesin sorunları var boşuna para vermesin kimse...

evet yaa bence de bende katılıyorum herkes samımı olsun lutfen kımse saf degılkı ınansın yok 3 beden mıs oyle olsa herkes hemen alır yanı oyel sacma seymı olur yaa ben kullandıgım urunun adını soylerken bıle reklama gırerse dıye tereddut edıp ozelden yazdım bı cok kısıye yanı kımse burda ınsanların zaafından yararlanmaya kakmasın lutfenkötükedihüso:eek:klava:

bende aynen 17 yaşındayım 14 ümde adet oldum benimkide çok küçük bende bu yüzden bu gün itibariyle k.ü.ç masaj ve şerbetçi otu uygulamasına başladım kaydirigubbakcemile5 sende dene hem biz ergenlikteyiz faydası hemen görülür ben şimdiden sızladığını hissetim 3 gündür masaj yapıyorum canım sende yapkaydirigubbakcemile2

ayy :KK70: ben en son sızladıgında ergenliğin baslarındaydım herhalde kaydirigubbakcemile3 ya benim salaklığım işte bir gün yapıp bırakıyorum hep dur bakalım bu sefer yaparım belki, sagol cnm mesajn için :KK70:

X