• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm edin mutfak dolabm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende mutfak yaptırıyorum .istikbal ve kelebeğe gittim.proje çizildi.tezgah olmadan 7-7.5 milyara mal oluyor.tezgah granit çimstone 2-2.5 .ankastreleri de ilave edersen 12 civarı tutuyor.galiba marangoza sipariş vereceğim.alt dolapları kahverengi üst dolapları parlak krem düşünüyorum.

Maliyeti çok olmuş sizinkinin. Gerçi İstikbal ve Kelebek genelde pahalı parkalar normaldir. Ama bence iyi bir marangoz bulursanız yarı fiyatına aynı kalitede yaptırabilirsiniz. Yani marangoza sipariş verme fikrinizi destekliyorum. Ben daha yeni yaptırdım evime yaklaşık 3.5 m'lik bir mutfak dolabı, tamamı parlak lake boya. 2000tl'ye mal oldu. Marangoza yaptırdım. Ayrıca marangoz bize şöyle bir şey söyledi lake yaptırmak isterseniz kaplama lake yerine lake boyayı tercih etmemiz gerekiyormuş. Kaplamalar sıcaklıktan ve nemden bir süre sonra kalkabiliyormuş ama boya kaplamaya göre daha dayanıklıymış.

bana kalırsa bak ben yeni evliyim benim mutfağım ada mutfak ve renklerini koyu kahve ve süt krem oldu ama bana göre çok kullanışlı çünkü hafif nemli bir bezle sildiğimde hiç bir iz kalmıyo çok memnunum benden sonra bir akdaşımda yaptırdı oda aynı şekilde fabrikasyon değildi özel yapım çizimle yaptırmak istedim ama ben bide sana şunu söyliyim benim çalıştığım yer bir hastane ve patronum doktor eşide iç mimar ona sorup fikir aldığımda mutfak rendi kırmızıdır dedi he ben uygulamadım o ayrı zevk meselesi yardımcı olabildiysem ne mutlu krar verdiğinde resimle bizimle paylaş olurmu...

parlak lake kullanımı çok mu zor kullananlar memnunlar mı

Evet ne yazık ki öyleymiş. Ben daha yeni yaptırdım hiç kullanmadım bile. Geçen gün temizliğe gittim dolapları, yanlışlıkla tırnağım sürttü ve iz kaldı hemen yaaaaaaaaa :(((((((

Nasıl kullanıcam bu dolapları bilmiyorum. Çok da severek yaptırdım. Bayağı bir dikkatli olmam lazım. Mutfağa çocuk falan sokmayacağım walla!!!

Ama çok şık duruyor temizlenince de bir parladı pırıl pırıl oldu bayıldım :D

Back
X