• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm edin mutfak dolabm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
mutfak dolabı yaptıracam hangi rengi önerirsiniz koyu yaptırsam kir belli eder deniliyor siz ne tavsiye dersiniz çalışıyorum elimde bez dolaşmak zor olur kir göstermesin istiyorum çok az kaldı fikir verin bana :1rolleyes:

Ben açık renk mobilyayı seviyorum canım, yüklük dolaplarımı ve ayakkbılığımıda çok açık fildşi yaptırdım herkeste beğendi, bence mutfağada açık fildişi (tabii mat olacak cilalı mobilya değil) yakışır, yada yeşil yakışır bu benim fikrim tabiki de, başkaları ne düşünür bilemem, yeşil insanın ruhunu okşayan bir renk, soft bir yeşil olabilir, iki rengi kombine ettirerek yapırabilirsin ki...son günlerde bu çok moda, birde Beyaz Melek var burda üye onun mutfağıdaçok hoş gerçekten bir bak istersen fikir edinirsin, şimdiden kolay gelsin evde inşaat zor kafamçokkarıştı:emir_bebek:

canım renginden çok dolap malzemesi önemli bazı kapaklar var lake deniyor galiba onlar da parmak izi çok kalıyormuş.

Zevk meselesi bence bu ama bencede koyu renk tercih etme bide renk uyumuda önemli bence mutfak fayansların ne renkse ona yakışır bi şey tercih ett yerimseniben

ne renk olursa olsun kesinlikile mat yaptır bence ben parlak kırmızı yaptırdım çok güzel görünüyo ama su lekeleri falan çok belli oluyo :1shok:beni kimse uyarmadı tabi bu konudakötükedihüso

aslında mutfağa girince içini açacak bi renk olmalı. bi ara taşınacaktık yeni eve bende kırmızı yaptıracaktım sonra taşınma kaldı.
benim şimdiki dolapların rengi meşe. leke fln göstermiyor ama ben hiç sevmiyorum bu rengi bende dolaplarımı boyatmayı düşünüyorum

mutlaka açık renk olmalı özellikle akçaağaç çok yakışır mutfağa. girdiğin zaman şöyle ferah görüntü verir ve mat olmalıa.spembe turuncu yeşil bunlarda çok hoş olurkaydirigubbakcemile2

açık renk oılmalı her turlu mobılya bence cunkı aydınlık ve ferah oluyo ))

tsk ediyorum cevap veren herkese kesinlikle açık renk düşünüyorum inşaatla uğraşmak zormuş fayans beğen kapı pencere ama mutfak olunca özeniyo insana.s.

Karar verdinizmi nasıl ne renk yaptıracağınıza merak ediyorum bitince foto ekleyin lütfen.

daha önce ankastre mutfak yaptıran varsa ortalama ne kadara mal oluyor bilgi verir misiniz ? firmaları aradım ama mutfak görmek istiyorlar bende şu an daha ev arıyorum bu yuzden bilgi alamadım? teşekkür ederim

bizim mutfak küçükboy 3metre anca var bir yere sorduk lake seçmiştim ben yanlız tavana kadar dedim L şeklinde 2.700 dedi mermeri hariç 300 de mermer tutarmış yani 3 milyara mal olacaktı bizde acaba koştaştanmı alsak diye düşündük güzel şeyler var 1.000 milyara, sonra başka yerlerden fiyat alalım dedik 1.500 dediler bakalım 2 sinden biri olacak

Son düzenleme:
inşaat işi gerçekten zor herşeyi tektek düşünüyosun alçısı,karton piyer modeli,boyası ,duvar kagıdı kapısı,kapının kolu , parkelamının rengi en küçük musluk yerleriymiş,prizlerin yeri modeli kaleboduru mutfagı ve banyosunun dolabı yani düşün düşün insana gına geliyo bizde yaptırıyoruz.Ama bir türlü karar veremiyorum tabi bizimkine tartışmaktan konuşmaktan gına geldiği için hepsini bana bıraktı sen seç dedi ama seçtigim kalebodurlarada laf ediyo yok çok koyuymuş daha güzelleri varmış,arkadaşına bizimki güzel olmayacak sizinki iyi olmuş diyo sonradan valla şaşırdim bunaldım yani...
koyu mat kahve annemin dolabı var şık duruyo ama sürekli siliyo açık renk yengeminki de koyu kahve ama kapaklar krem rengi gibi güzel duruyo ama benim hoşuma lake dolaplar gidiyo fildişi krem sanırım bide sütlü kahve düşünüyorum ama kullanması zor diyolar el izi kalıyomuş onlarda

kolay gelsin ....

kardeşim alt dolapları siyah üstleri beyaz yaptırdı ankastrelerde siyah çok şık bi mutfak oldu .

rengin ne olduğundan ziyade malzemenin kullanışlı olması önemli.ben mutfak ve banyo tasarımı yapıyorum.şuan ki trend üst kapaklar açık renk ve parlak alt kapaklar koyu renk ve mat.üstler beyaz yada kırık beyaz alt kapaklarda ise amerikan ceviz şuan çok revaçta..

yeni trendler takip edilmeli ama tabi ki öncelikle kendinize şu soruyu sormalısınız:"nasıl 1 mutfak beni mutlu eder?" bu herkese göre değişir, kimi estetiği kimi kullanışı kimi gösterişi tercih eder. ama tabiki kullanışlı olması çok önemli unutmayın ev kazalarının %80 i mutfak ve banyolarda gerçekleşir......dolap tasarımını kendinize özgü kılın, kendi kullanım ihtiyaçlarınıza göre o kadar farklı alternatif çözümler üretebilirsiniz ki, trendlerin modası geçtiğinde siz o mutfakta, modayı yakalamaya gerek duymadan hala mutlulukla vakit geçiriyo olursunuz;)

Bende mebran kapak bordo ve krem karışık renkte sipariş verdim. 25 gün oldu kasa geldi kapaklar :( gelemedi... üstelik on günde teslimdi. Esnafa güvenim kalmadı artık :olmaz:

benimde lake olcak alt abanoz üst krem rengi matlardan daha hoş göründüğü için seçtim umarım kullanımında çok sorun yaşamam şu aralar moda galiba

Benimde büyük bir ihtimalle lake olacak beyaz ve koyu mor bir renk baktık güzel gibi ama çok kararsızım.

bende mutfak yaptırıyorum .istikbal ve kelebeğe gittim.proje çizildi.tezgah olmadan 7-7.5 milyara mal oluyor.tezgah granit çimstone 2-2.5 .ankastreleri de ilave edersen 12 civarı tutuyor.galiba marangoza sipariş vereceğim.alt dolapları kahverengi üst dolapları parlak krem düşünüyorum.

Back
X