• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm edin ltfen kafay yemek zeriyim

vicdansizlar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
2
1
86
Kütahya
selam arkadaslar sizden yardim istiyorum gerekirse hemen.
ben 1 bucuk seneden beri bi beraberlik sürdürüyorum ve kisa bi zaman önce 2 aydan beri birisiyle görüsdügünü duydum hatta ve hatta o kisiyle ben kendim telefonda konusdum o kisi bana tam dogrulari söylemese bile baya bisey anlatti ve insanin tabi gücüne gidiyor, benimle zamanini gecirmedi onunla geciriyor ve bana anlattiklari cok isime yaradi cünkü beraber oldugum erkek bana anlatmazdi. simdi size sorum BEN NE YAPIM? onu cok seviyorum ne zaman ayriliktan konussak dayanamayip agliyorum yaninda veya telefonda olsun. cok kötü günler geciriyorum.senağlama sizce aklimdan cikartmak icin neler yapmaliyim?
bidaha yapmicam diye yeminler etti.....

selam arkadaslar sizden yardim istiyorum gerekirse hemen.
ben 1 bucuk seneden beri bi beraberlik sürdürüyorum ve kisa bi zaman önce 2 aydan beri birisiyle görüsdügünü duydum hatta ve hatta o kisiyle ben kendim telefonda konusdum o kisi bana tam dogrulari söylemese bile baya bisey anlatti ve insanin tabi gücüne gidiyor, benimle zamanini gecirmedi onunla geciriyor ve bana anlattiklari cok isime yaradi cünkü beraber oldugum erkek bana anlatmazdi. simdi size sorum BEN NE YAPIM? onu cok seviyorum ne zaman ayriliktan konussak dayanamayip agliyorum yaninda veya telefonda olsun. cok kötü günler geciriyorum.senağlama sizce aklimdan cikartmak icin neler yapmaliyim?
bidaha yapmicam diye yeminler etti.....
aldatmada affetmeye karşıyım. birde evlilik yoksa.
nemi yapacaksınız. aynen bir tekme ve güle güle.
bu kadar basit.

zor bi psikoloji...
unutmak istiyorsun, affetmemek istiyorsun aslında, bizden de bunun formülünü istiyorsun. ama yok böyle bir formül...

mesajından sezdiğim kadarıyla,affedeceksin sen onu,
ama keşke başarabilsen, seni aldatan biriyle vakit kaybetmesen,tek kalemde silsen...ama diyorum ya, güç ister.. zordur bunu yapmak severken.

Evet zor belki bunu demek ama yapılacak şey ortada...
Bunu yapan kişi affedildiğinde inanıyorum ki tekrarları da olacak...Çünkü yine affedileceğini sanacak...
Zor bir durum ama ileride daha fazla da üzülebilirsin bunu da göz önünde bulundur derim...
ınsanın annesi babası ölüyor acı o kadar büyük oluyor ki hiç kendine gelemeyeceksin sanıyorsun...
Ama ne oluyor üstünden zaman geçtikçe yaran kabuk bağlıyor...
Zaman geçtikçe acıların yavaş yavaş diniyor. Madem çok seviyorsun bu bir örnek... Zaman herşeyin ilacıdır...

bazen o kişiyi hayatının merkezindeki tek kişi sanıyor insan...hatasını gördüğünde konduramıyor sevdiğine ...ama hayatın gerçekleri bunlar yaşadığın müddettçe herşeyi görüyosun...
öğrencisin daha yaşın da çok büyük değildir dur bakalım hayatta nelerle karşılacaksın şimdiden
hak etmeyen kişi için kendini kaptırma...ilerde her şerde bir hayır olduğunu anlıycaksın...
bunun için zamana ihtiyacın var...zaman her şeyin ilacı

Ben senin psikolojini anlayabiliyorum ama bence affetmemelisin çünkü onun gözlerine her baktığında diğer kız aklına gelcek daha çok acı çekeceksin bana inan hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ben eski sevgilimde yaşamıştım ve hala ne kadar salakmışım demekten kendimi alamıyorum unutma hiç kimse vazgeçilmez değildir hemde hiçkimse...

sakın sakın affedıp bÖyle bı hata yapma kesınlıkle..
Sıl ve yenıden baŞla zaman herŞeyın ılacıdır..
Suan sevdıgın ıÇın bÖyle dÜŞÜnÜosun ama ılerde ıyıkı olmamıŞ dıceksın..
Senı aldatan bıryle ne kadar devam edıceksın..
Kes ıılıŞkını sakın sanŞ flanda verme zararlı sen olursun...
Sosyal faalıyetlere katıl derım cevrenle.. UzaklaŞman ıÇın

sakın guzelım bencede affetme o senın ondan vazcemıyecegın ı bılıo benc telefonda bıle agladııgına göre sakın affetme canın cok yanar cok aglarsın anıların aklına gelır bı an aramak ıstersın zamanla ama gercekten zaamn unutturmasada alıstırıo onun yokluguna senı ama suan cektıgın acıdan daha fazlasını cekmek ıstemıyosan affetme derım karar senın

aldatmada affetmeye karşıyım. birde evlilik yoksa.
nemi yapacaksınız. aynen bir tekme ve güle güle.
bu kadar basit.

bende aynı şekilde aldatmada affetmeye karşıyım. affetmek bence hata olur ki zaten sana karşı açık olan biri değişmiş. çıldırıyorum erkeklerin böyle olmasına. bas tekmeyi gitsin. :kahve:

bir kere aldattiysa tekrar aldatacaktir ayril gitsin kendine yeni sayfa ac dusunme bile onu boyle omur gecmez iliskide guven cok onemli daha fazla kendini canini acitma birde o kadinla gorusmusun dunyanin merkezi o adam mi aklindan ve yureginden sil canim mutluluklar

Zor bir psikoloji Allah yardımcın olsun, herşeyden önce sadece kendini düşün bu durumda..evlendiğinde yaşasaydın daha çok üzülecektin emin ol..Allah'ın sevgili kuluymuşsun şuan gördün birşeyleri, sen bilinceye kadar söylemeyecekti oda sana boşuna yemin etmesin sen duyduğunda pişman olduysa yemin etmesi çok boş..kendini düşün canım emin ol daha iyisini hakediyorsun sende bunu biliyorsun şuan ki acın zamanla ileride daha zor şeyler yaşardım düşüncesi ile birleşince kafanda hayırlısı buymuş diyeceksin..bırak o düşünsün sensiz nasıl yapacağını, sen düşünme hiç inan herşey daha güzel olacak..

Back