Yardm edin kzlar sanrm luyorum

melix01

'Ben' kattım sana biraz..
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
1.331
3
Arkadaşlar son 1.5 saattır nefes almakta gucluk cekıyorum,kalbım sıkısıyorrr,sanırım az sonra bayılacam,ufff yıne panık krızındeyım dua okuyup duruyorumm ılaçlarımıda ıcmıstım neden oluyorr boyle ya kendımı cok kotu hıssedıyorum.

canim hastaligin ne bilmiorum ilacinida icmisin bu kadar kötüsünde yaninda kimse yokmu bi doktoru arasaniz..

Canım bende panık atak var ve sanırım yıne ataga gectı tabıkı aılem yanımda ama artık onlarada bısey demeye ve doktora gıtmeye utanıyorum cunku zaten bısı yapmıolar ıgne yaıyorlar ondan sonrada delıksız uyku.offf yoktu olmuyordu ne zamandır yaa gecmekte bılmıyor sanırım bırde uzerıne sımdı mıgrenım basladı:sinifsinif:

geçmiş olsun tatlım bence utanma yaa hastalık bu utanacak nevar.daha kötü olursun yaaa git hemen doktoraa
Allah şifa versin canım..

rahatsızlığınız belli,önce kendi kendinizi tedavi edeceksiniz ki,
ilaçlarda takviye görevi görsün..kendinizi bırakmayın,
siz güçsüz kaldıkça hastalık galip gelir,güçlü olun,
siz onu yenin,paniklememeye çalışın,kendinizi sakinleştirin...
hastanelik bir durumunuz varsa da söylersiniz,neden çekiniyorsunuz ailenizden,
sonuçtan keyfiyen yapmıyorsunuz...
hastalık bu canım,ama tek ilacı sensin unutma...
geçmiş olsun...

sakin ol canım
daha önce de oldu demişsin bak o zaman bişey olmadı
şimdi de bişey olmayacak
rahatla,balkona çık bi nefes al
geçicek az sonra
(geçmiş olsun)

sımdı tekrar bır ılac aldım bakalım nolacak.ya aslında utanmaktan zıyade bende sıkıldım hastanelerle ugrasmaktan yapılan bısey yok gercekten sadece kendını bıraz daha guvende hıssedıyorsunuz hepsı yoksa kan tahlıllerı falan ugrastırıyorlar tabı daha uzun surerse gıderım elbette eşım beklemede bakalım ınsallah gerek kalmadan bunuda atlatırız

Allah yardımcınız olsun..şifa versin..zor bi hastalık..ama sizin elinizde olan bişi deilki..sıkmayın kendinizi.yanınızda kim varsa anlatın yardımcı olsunlar...

Panik atak olduğunu kendinde söylüyorsun biraz da kendi kendinin doktoru olacaksın kendine telkinde bulun birşeyin olmadığına dair dışarı ya da balkona,pencereye çık derin derin nefes al en çok sevdiğin şeyle meşgul ol kendini bırakma geçmiş olsun.......

Canım benim panik atak gecirilmeyen bastırılan bir hastalık ne yazıkki genelde derinlerinde anksiyete yatıyor ancak panik atak hipnoz ile gecirilebiliyor bir arastır

saol canım araitıracam bakalım kurtuluş varmı bu dertten...neyse bır panık krızınıde atlatmıs bulunmaktayım cok sukur zaten doktorumlada gorustum ılacı degıstırmıstık buyuk ıhtımalle ondan olur dedı bunye alısana kadar.beklıyorum elbet bırgun kurtulacamm:Saruboceq:

Tek başıma defalarca atak geçirdim ama bak hiçbişi olmuyorralkisalkisalkiskendini acile gitmeye alıştırmaalkisalkisalkissana doktorun yasak etmedimi acile gitmenialkisalkisalkis

acıle gıtmemek elde degılkı arkadaslar ben panık atagı cok derın yasıyorum sanırım.benım oyle hem gecmıyor da.gunlerdır suruyor . ben cok kotuyum. yemek yıyemıorum istifra edıyorum. en sonunda acılde buluyorum kendımı sureklı acıllerdeyım. bırde ogrencıyım. ne okulla alakam kaldı ne sınavlarla. aılemın yanınada gıdemıyorum. cunku kuruntu yaptıgımı sanıyorlar.. dıkkat cekmeye calıstıgımı sanıyorlar. kendı kendıme yatakta done done.. nefes almaya calısa calısa..aglaya aglaya dua edıyorum allahım artık alsın canımıı dıye.. allah herkese sıfa versin

geçmiş olsun aynı sorun bendede var yine sana ilaç vermişler bana psikolojik deyip gönderiyorlar sanki nefes aldığımda nefes bana yetmiyormuş gibi geliyor ama ben sinirlendiğimde böyle oluyorum bir defasındada kas gevşetici iğne vurdular.inş sende iyileşirsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…