• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm edin arkadalar :(

perii_perii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
376
4
96
İstanbul
mrb arkadaşlar dün wc ye gittiğimde cok ikkindim çünkü gelmiyordu ve bi baktımm makattan kan geldii cizildi mi acaba içtenn ? bu durumda ne yapılmalı sizee :uhm:[/B]

canım çok kanama olmadıysa o kadar panikleme. Kabızlıktan veya çok ıkınmaktan olabilir. bol bol kaysı (kendisi,kompostosu veya suyu) tüket şeftali ve muzdan bir süre uzak dur. eğer çok kanama varsa bir doktora görün. şimdiden geçmiş olsun canım

bende bu durumu yaşamıştım canım merak etme zorlamadan dolayı olmuştur arkadaşların dediği gibi meyve yemelisin ve bol su içmelisin geçer eğer dahada geçmezse sabun kullanırsın

kORKULCAK birşey yokk ben alıştım artık.Yukarda arkadaşlar gerek açıklamayı yapmışlarr dikkat etmen gerekliyerimseniben

saolun canlarım cvb verdiğinz için ama bu durum çok tekrarlaniyor meyvelerde gelincede şeftali seviyorum zatenn bide ramazan ayındayız yaa oruçta tutuyorumm ondan dolayı fazla su içemiyorumm

tatlım eğer kanama koyu renkli ve pıhtı şeklinde değilse sorun yok (eğer öyleyse mide veya sindirim sistemi kanaması olabilir) sahurda ve iftarda orucunu su ile açtıktan sonra karnına kuru kayısı ye 3-4 tane çok faydasını görürsün sahura kadarda en az 2 lt su içmeye çalış.geçmiş olsun canım.

evet zorlamaktan bencede bazen :kedi: banada oluyo ama düzeliyo hemen sulu gıdalar tüketmemiz gerek cnm ..geçmiş olsun

canım ıkınmakdan hemoroid olmus olabilirsin eger hemoroidden süpheleniyosan bi dr git bi şey olmaz cok endişelenme

bendede o problem var canım doktora gittim hemoroidmiş şuan hamile olduğum için tedavi göremiyorum ama 3-4 aydır rahatım çok şükür birazda zorlamaktan oluyo biliyosun.. göbek salata havuç ve turp rendeleyip salata yap ve hakiki zeytin yağı dök üzerine doktorum tavsiye etti faydasını gördüm mutlaka dene zararsız hatta çok faydalı süper bağırsak çalıştırıyo çokda lezzetli salata sonuçta ama bunu evdeyken yap çünki ben 15 dkka snr koşa koşa tuvalete gidiyorum walla kabızlık fln çekenler içinde süper faydalı.. geçmiş olsun..

çok fazla ıkınmamanı zorlamamanı öneririm..basur olma ihtimali yüksek..

Back