Ya ama yaşıtlarımın benmkine göre çok daha büyük olması beni endişelendiriyor. Acaba hiç büymüceklermi diye düşünüyorum. Gögüslermn üzerinde belirgin mor damarlar var peki o nedendir sizce?
damarların göğüs büyüklüğüyle alakası yok...kimi ten belli eder damarı kimisi etmez..takılma bukadar zamanla büyür merak etme...bu arada kaç kilosun ve kaç boyun??
zayıfsan biraz ondandır..kilo almaya çalış, vücudun yağlandıkça göğüsler büyür....vücut her bir kilo kaybettiğinde, memelerde 50 gr kadar ufalırmış...
uzman bi doktordan dinlemiştim tv de....
bide kilo alırsam gögüslerimin değil de kalçamın almasından korkuyorum. Bunun garantisi de yok tabi değilmi vücudun neresine dağılırsa artık öyle değlmi??
canım kilon fena değil aslında ama başkalarıyla kıyaslama kendini...
kuzeninki büyük diye seninkide öyle olacak diye bi kaide yok...
kimininki erken büyür kiminin yaş ilerledikçe...annenin küçük diye seninkilerde öyle olcak diye korkma o pek belli olmaz..
benim arkadaşımın göğüsleri 90 ama annesininki yok denecek kadar ufak :) bunlar kıyaslama hatası işte..
biraz kilo alsan olur aslında, kalçalarıma gider diye üzülme, kalçalarını eritecek hareketler yaparsın, bol bol oryantal yap kalçaları birebir eritir :)
eğer şuan 70 falansa bedenin fena değil yaşına göre..
20 yaş civarına gelince 80 i bulur eminim...daha yaşın evham yapmak için inan çok küçük...bekle biraz...masaj yap ama abartmadan çörekotunu bende çok duydum faydasını görenler çok var...zedelemeden masaj yap..
Çok teşekkür ederim inan içimi rahatlattın:)
75 beden taktığımda üstleri boş kalıyor. 70 hiç denemedim ama onun da tam olcağını sanmıyorum. İnşallah büyürler.Ben yine çörekotu yağına devam edeyim dediğin gibi abartmadan masaj yapayım inşllah faydasını görürüm. Gündüzleri gögüslerimde sızlama oluyor büyüğünden olabilir diye düşünüyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama :) Kilo almaya çalışcam biraz o zaman da işe yarıcağını düşünüyorum. Beni tanımadığın halde yanımda olduğun için teşekkür ederim Bu arada ben tuğçe memnun oldm :))
sızlama büyümeye işeret...70 beden al ve dene psikolojikman daha iyi hissedeceksin...
ama sana tavsiyem içi dolgulu olanlardan alma çünkü göğüslerin büyümesi için serbest olması lazım..çok sıkı sıkı olurlarsa haliyle küçük kalabilirler...
geceleri falan sakın takma sütyen...serbest oldukça büyür unutma...
bu arada önemli değil canım inşallah koca koca olsunlar taşsınlar