Kız İsteme yardımmmmmmmmmm!!!!!!!!

aykonaz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
77
0
6
Antalya
Kız istemede kız ne zaman çıkmalı ortaya.Oğlan evi geldiğinde hazır asker gibi kapıda mı dikilecek? Herkez oturduktan sonra mı el öpüp hoşgeldiniz turlarına çıkacak salonda? yoksa gelenler kahve ikram edilirken mi görecek???

öncelikle hayırlı olsun..bizim burda kız herkes yerine oturunca kız el öper...sohbet başladıktan sonra kahveler hazırlanır...

Öncelikle hayırlı olsun, ben Bursa'da yaşıyorum.Bizim burada kız ailesi ile birlikte (anne-baba-kardeş) kapıda karşılar misafirleri.Çikolata ve çiçek ona verilir.Kesinlikle çiçek hemen vazoya konur (doğal çiçekse tabi) ve misafirlerin göreceği bir yere yerleştirilir.Aynı zamanda çikolata da yine misafirlerin bulunduğu odaya masa yada sehpa üzerine konur.Sonra kız odadan çıkar.Bizde kahveler içildikten sonra kız isteme merasimi başlar, o yüzden kız kahve servisi içinde odaya girer ve çıkar.İsteme olayı bittikten sonra gelip el öper.

Çok teşekkkürler demek yöreden yöreye değişiyor. Ben kapıda karşılayayım orada öpeyim diyorum gelenlerin ellerini.Oturduktan sonra tekrar dolaşmaktan utanırım herkes inceler falan. Daha sonra sandalyede oturur beklerim çiçek çikolatayı yerleştirdikten sonra.İstenirken mutfağa falan gideyim. kahve şu bu arkadaşlar yapar ikramlar içinde eleman tutulacak zaten.bide yüzük takılırken öperim yeter. Çok utanırım yaaa Allah'ım yardım et

Ben izmirliyim bizde sonradan çıkma adeti yok ben kapıda karşıladım ellerini öptüm mutfağa gectim istemede kız olmaz bizde isteme olduktan sora gtdm yanlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…