• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmmmmmm lütfen

ruyamsi9288

🫶🏼
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2022
170
47
13
26
Bu ay fazlasıyla hamilelik belirtileri yaşıyorum bat a 4 gün var ama dayanılmayacak şekilde baş ağrım var arveles ağrı kesici içmemde bi problem olur mu

Bu ay fazlasıyla hamilelik belirtileri yaşıyorum bat a 4 gün var ama dayanılmayacak şekilde baş ağrım var arveles ağrı kesici içmemde bi problem olur mu
Yılbaşından beri gebe kalmışımdır düşüncesi ile ilaç içmiyorum. 2 gündür dayanılmayacak baş,sırt ve bel ağrım var parol bile içmedim Bu ay doğru düzgün ilişki yaşamadığım halde. Sürekli yattım öyle yapın bence.

Bu arada kesin hamilelik mi merak ettim ogrenince haber veriri misiniz☺️
İnanın bilmiyorum adet belirtileri ile baya benziyor 😊 korunmadığım için bu ay acaba diyor insan. Bir şey sormak istiyorum bu arada bilginiz var ise tek taraflı kasık ağrısı belirti sayılabilir mi sol tarafımda kasık ağrım var yalnızca sağ tarafımda çok nadiren hissediyorum ama sol baya yoğun 😊

İnanın bilmiyorum adet belirtileri ile baya benziyor 😊 korunmadığım için bu ay acaba diyor insan. Bir şey sormak istiyorum bu arada bilginiz var ise tek taraflı kasık ağrısı belirti sayılabilir mi sol tarafımda kasık ağrım var yalnızca sağ tarafımda çok nadiren hissediyorum ama sol baya yoğun 😊
Benimde hep sol ağrıyor ara da sağa da vuruyor ama devamlı hissettiğim sol💐

İste adet belirtileriyle ayni canim o yuzden bunu bu sekilde ayirt etmek cok zor. Benim de yumurtlamam bitti coktan. Adete de 10 gun var daha. Benim de sag kasigim ve belimin sag arkasi agriyor cok merak ediyorum neden olabilir

İste adet belirtileriyle ayni canim o yuzden bunu bu sekilde ayirt etmek cok zor. Benim de yumurtlamam bitti coktan. Adete de 10 gun var daha. Benim de sag kasigim ve belimin sag arkasi agriyor cok merak ediyorum neden olabilir
Dilediğin her şey gönlünce olsun canım benim. Herkeste çok farklı belirtiler beklemekten başka yapabilecek hiçbir şey yok

Canim sence benimki neden olabilir. Yumurtlama disinda kasik agrim olmaz benim ama yumurtlamam kesin 19’unda oldu bitti. Adete de daha 10 gun var
Belki döllenme oluyor olabilir çokta bilgim yok çünkü benim öyle çok belirtim olmamıştı hala da yok mesela sadece solda ağrı oluyor bide kalp çarpıntım başladı 🤷🏼‍♀️

Back