- 13 Nisan 2024
- 27
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi aysenur karaoglan
-
2bucukBebek kaç aylık veya günlük?
Ama güzndüzleri işimi yapamıyorum gelenimin gidenim oluyor çok zorlanıyorumKucaga alissin nolcak ki. O daha minicik. Kucaklanmak istiyor
Benim oglum cok aglardi. Ilk 4 ay kucagimdaydi surekli. O gunler geciyor gelmiyor tekrar. Bu surecte isler ve gelen gidene hizmet biraz aksayabilir benceAma güzndüzleri işimi yapamıyorum gelenimin gidenim oluyor çok zorlanıyorum
Peki nasıl uyutuyorsun nasıl alıştıBenim oglum cok aglardi. Ilk 4 ay kucagimdaydi surekli. O gunler geciyor gelmiyor tekrar. Bu surecte isler ve gelen gidene hizmet biraz aksayabilir bence
Emziklemi seni emerek miPeki nasıl uyutuyorsun nasıl alıştı
Su an 21 aylik. Emzik hic sevmedi almadi. Bazen beni emerek bazen de kendi kendine uyuyor. Kolik donemi gecince kucagi cok aramiyolar artik.Emziklemi seni emerek mi
Evet kuvezde yattı çok sorunlar oldu çene çok güçsüz bir bebekti aç kalmasın diye mecbur bibrenonla verdim ilk çocuktu bide bilmedim yardım edenim olmadıKucaklayin ya.. işler aksasin ,çok ta misair agirlamayiverin.cok değil bir yıl sonra başkasının minik bebegini gorup ,küçüklük hallerini hatirlayacaksiniz.huzunleneceksiniz
Bir de neden direkt emzirmiyorsunuZ? Bir sorun mu var ?
Yaaa çok korktum içimi rahatladın yani nasıl uyutacağım bilemedim biberonla uyuyor gözleri öyle kapınıypr doğrumu pekiSu an 21 aylik. Emzik hic sevmedi almadi. Bazen beni emerek bazen de kendi kendine uyuyor. Kolik donemi gecince kucagi cok aramiyolar artik.
Bogazina sut kacmadigi surece sorun olmazYaaa çok korktum içimi rahatladın yani nasıl uyutacağım bilemedim biberonla uyuyor gözleri öyle kapınıypr doğrumu peki
Bacım alma eve geleni gideni, çok miniş bebiş sana ihtiyacı var. Gelen giden çayını çorbasını yemeğini temizliğini yapacağım diye niye bebeğinden ayrı kalsın. Misafir yabancı veya aileden olsun bir süre alma.. Sen evde ağırlasan da aaa bu kız bizi süper ağırladı demeyecekler, eve almasan da tüh bizi niye almadı demezler.. az büyüsün çocuk sonra alırsın. Daha çok küçük. Sana eşin veya aileden biri destek olmuyorsa tek başına sen de insansın boşver alamam de geç.. Sana yazık değil mi? Bebeğini öpüp kokla zaman geçir dinlen daha yeni doğum yaptın kendine gel , zaten emmede uykuda sorun varmış. En önce gelen bebek sonra sen önemlisin. Gelen gideni salla.. Evin de kirleniyor ise söylersin eve bir temizlikçi gelir. Sonra pişman olursun keşke çocuğumla otursa idim diye zamanı geri getiremezsin.Ama güzndüzleri işimi yapamıyorum gelenimin gidenim oluyor çok zorlanıyorum
Uzun ve yorucu bir süreç. Yatağından kaldırmayın gerekirse siz de yanına uzanın. Sizin kokunuz olan bir eşyayı birakabilirsiniz yanına.Arkadaşlar mrb Ben napcagımı bilmiyorum çok zor durumdayım bebeğim beni emiypr bende sağıp veriyorum biberonda avent plips kullanıyor ve geceleri biberonu veriyorum bazen onunla uyup kalıyor çok geçmeden hemen kalkıyor emzik almıyor ben nasıl uyutacağımı bilmiyorum kucağına alişmasını istemiyorum sizce nasıl uyutmalıyım nasıl alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?