Yardimmmmm lütfen bize Elde ayakta yanma ateş basması niye oluyor aynı durumda olan var mı

Bende de çok sık oluyor canım, hatta ellerm kıpkırmızı oluyor, dudaklarım bile.

Kan değerlerin nasıl demir hemogram bir de tiroidlerine baktırdın mu yakın zamanda kuzum

Gece uykularım sırf bu yüzden çok verimsiz geçiyor.. ellerimin sıcaklığı neyse de ayaklarımdaki yanmalar beni deli ediyor :(

Gece uykularım sırf bu yüzden çok verimsiz geçiyor.. ellerimin sıcaklığı neyse de ayaklarımdaki yanmalar beni deli ediyor :KK43:
Şeker yüklemesi yapılmadı henüz beyden bilemiyorum aynı durumdayım gece uyuyamıyorum hiç

Şeker yüklemesi yapılmadı henüz beyden bilemiyorum aynı durumdayım gece uyuyamıyorum hiç
Şekerle alakası var mı bilmiyorum ama vücuttaki kan miktarı ve basıncı arttığı için olduğunu söylemişti doktorum

Canm bendede aynisi oluyor hatta bu sogukta çorap giyemiyordum usuttum sonunda :) doktor suan menopozlu kadin ne hissediyorsa sizde onu hissedeceksiniz dedi. Kan tahlili yaptırdı b12 dusuk çıktı. Kolestrollerim yuksek cikti. Kolestrol hamilelerde yukselirmis zaten. B 12 içinde ilac verdi. Sende bi kan tahlili yaptı bence

Canm bendede aynisi oluyor hatta bu sogukta çorap giyemiyordum usuttum sonunda :) doktor suan menopozlu kadin ne hissediyorsa sizde onu hissedeceksiniz dedi. Kan tahlili yaptırdı b12 dusuk çıktı. Kolestrollerim yuksek cikti. Kolestrol hamilelerde yukselirmis zaten. B 12 içinde ilac verdi. Sende bi kan tahlili yaptı bence
Aaaa gidince söyleyeyim canım ozaman bende kan tahlili yapılsın bi

Aynen tatlim bi baktir. Ben baya cektim ondan. Allahtan azaldi cok sukur. Bakalim daha nelee gostercek bu veletler bize:))

Back
X