- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Olur diyolar hamilelikte ateş basması.Bazen çok artıyor normal mi bu
Normal canim geceleri bu sebeple çok zor uyuyorumBazen çok artıyor normal mi bu
Sadece el ve ayak tabanı mı oluyor canim seninde benim ateş basması olmuyor bütün vücutta değil sadece el ve ayagimdaNormal canim geceleri bu sebeple çok zor uyuyorum
En çok ta ayak altimda hissediyorum canimSadece el ve ayak tabanı mı oluyor canim seninde benim ateş basması olmuyor bütün vücutta değil sadece el ve ayagimda
Hiç baktirmadim canım onlara bilmiyorumKan değerlerin nasıl demir hemogram bir de tiroidlerine baktırdın mu yakın zamanda kuzum
Şeker yüklemesi yapılmadı henüz beyden bilemiyorum aynı durumdayım gece uyuyamıyorum hiçGece uykularım sırf bu yüzden çok verimsiz geçiyor.. ellerimin sıcaklığı neyse de ayaklarımdaki yanmalar beni deli ediyor
Şekerle alakası var mı bilmiyorum ama vücuttaki kan miktarı ve basıncı arttığı için olduğunu söylemişti doktorumŞeker yüklemesi yapılmadı henüz beyden bilemiyorum aynı durumdayım gece uyuyamıyorum hiç
Aaaa gidince söyleyeyim canım ozaman bende kan tahlili yapılsın biCanm bendede aynisi oluyor hatta bu sogukta çorap giyemiyordum usuttum sonunda :) doktor suan menopozlu kadin ne hissediyorsa sizde onu hissedeceksiniz dedi. Kan tahlili yaptırdı b12 dusuk çıktı. Kolestrollerim yuksek cikti. Kolestrol hamilelerde yukselirmis zaten. B 12 içinde ilac verdi. Sende bi kan tahlili yaptı bence
Gece uyutmamalar şimdiden başladı :-(Aynen tatlim bi baktir. Ben baya cektim ondan. Allahtan azaldi cok sukur. Bakalim daha nelee gostercek bu veletler bize:))
Gece uyutmamalar şimdiden başladı :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?