bence emın olmak ıcın test yap ufakta olsa hamıle olma olasılıgın var gerı cekme yontemı cok güvenilir deil canım bende hapı bıraktıktan sonra 2 ncı ay hamıle kalmıstım yanı hemen kalma olasılıgın var
hapı bıraktığın için düzensizlik olabilir amaaaaaaaaaaa
geri çekme yöntemiyle de hamile kalabilirsin canım
çünkü zevk suyunda da bazen sperm bulunabiliyo
kan testi yaparsan kesin sonucu öğrenirsin
cnm bende şimdi okadum dediğin cok doğru zevk suyunda bulunabilirmiş yani kanallada kalan sperm o şekilde gelebilirmiş. kan testi yaptırmasam daha doğrusu biraz daha beklesem ama eczaneden alıp yapsammı? ben sanmıyorum acıkcası hamile kaldığımı ama adetle ilgilide hiç belirtim yok zerre kadar yani normalde goğusum şişer ağırır falan şuan hiç bişi yok geciktiği halde karnıma ağrılarda girer ama oda yok :18:
4 günlük gecikmede idrar testinde net sonuç vermeyebilir tatlım birkaç gün daha bakle öyle yap
yada duramam o kadar dersen kan testi
hımmm cıkar sanmıştım ben idrarla. ya kanda yaptırmak istemiyrm daha doğrusu korkuyrmbiraz daha beklerim yada olmadı yarn falan idrar tahliliyle genede şansımı denerim
sabah ilk idrarla daha iyi sonuç alınıyo bugün al yarın ilk idrarınla yap olmadı bikaç gün sonra yine tekrarlarsın
tamam hayatım bugün alıp ilk idrarımla sabah deneyeyim ay cok meraklandım şimdi belkide yarına kalmaz bugün hastalanırmda belli olmaz size yarın söylerim sonucunu
:) hapı neden bıraktın kı cnm ?
hamıle kalmıs olabılırsın bencede cunkı zevk suyunda sperm bulunuyormus
hayırlısı olsun canım kaderde varsa onune gecemezsın zaten de adet sokturucu ıcebılırsın eger hamıleysen bebege zararı olmuyo korkma
yanı kendılıgınden gecıkmıs olabılır hap bıraktgn ıcın duzenın bozulmus da olabılır sız yne korunmaya devam edın bence gerı cekılmeyle korundgun gunler yumurtlama gunune denk gelıyormu bı baksana cnm hersey gonlunce olsun zamanı varmıs gercekten dha yenı evlısın
evet cnm yumurtlama donemıne denk gelmıs bnde boyle bı donemden gectım hap alamamıstm hamıle kaldım sansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?