• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmmmm edinnnnnnnnn lütfennnn

melike123321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
60
6
13
Kızlar pazar günü nişanlımla birlikte olduk pazartesi adet oldum ben tam şüpheleniyodum acaba pazar zevk suyu kaçmış mıdır diye de ertesi gün adet oldum acaba bişey olmuş mudur

Zev OTE="melike123321, post: 36844453, member: 621454"]Kızlar pazar günü nişanlımla birlikte olduk pazartesi adet oldum ben tam şüpheleniyodum acaba pazar zevk suyu kaçmış mıdır diye de ertesi gün adet oldum acaba bişey olmuş mudur[/QUOTE]
Zevk suyundan korkmana gerek yok hem bariz bi şekilde adet olmuşsun hamilelik öyle kolay mi zevk suyuyla olacak kadar

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Yani 2 ay geçmiş üzerinden sürtünme ile hamile kalma olasılığı 0 dır yani merak etme kaç tane de test almışsın ki yapmana gerek yoktu üzerinden 2 kez adet olmuşsun sonucda için rahat olsun yani.
bugun test yaptım predictor ile tek çıkti yeniden çok şükür:) sağol cevabın için:))

Back