yardımmmm :) stepper ile ilgili...

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
609
439
Kızlarrr yarın stepper almayı düşünüyorum da tam karar veremedim henüz..fikirlerinize ihtiyacım var....düz olan mı, sağa sola kıvrılandan mı alayım diye..ben basenlerimden muzdaribim..bu aleti kullanıp memnun kalan oldu mu..bir de hangisini kullandınız..düz mü, sağa sola kıvrılan mı..sağa sola kıvrılan belde etkili sanırım..ben basenlerimi inceltmek istiyorum.belim zaten ince.. :mad::mad:şimdiden saolunn:KK25:

Gec oldu ama saga sola dönen daha guzel ben kullaniyorum,gercekten bacaklari ve baseni acayip calistiriyor ilk 3gun kullandgmda herkes kili vermissin demisti acayip sikilastiriyor

Arkadaşlar merhaba, ben stepper kullanıyorum ve çok memnunum. Eski bir antrenörümden tavsiye aldım kullanım için ve ona uygun hareket ediyorum. Eğer sadece incelme amacındaysanız haftada 3 günü ve 30'ar dk'yı geçmemeniz gerektiğini söylüyor. Stepper'a ek olarak twister, mekik, AB roller, squat ve bir takım esneme hareketleri yapıyorum. Stepper üzerinde 2 farklı pozisyonda bacaklarımın ve kalçamın iki farklı yerini çalıştırıyorum ve inceldiğim söylenmeye başladı. Ölçüye sadece 1 cm olarak yansımış şimdilik ama neyse :)) Ben memnunum kısacası

X