• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El yardimmmm lutfen

meelf

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
81
1
6
34
Sivas
Arkadaslar konu acinca resim nasil koyuluyor.bide yorum yaptigim kisiyi kayip ediyorum nasil tekrar bulabilirim isimden mi bulunuyo bilemedim.bide bu kisiler msj yazinca beni uyaran bi sistem mi var yoksa ben takip mi etmeliyim.ozelden msj ne dmk bu arada nasil luyo.simdiden tesekkurler.:34:

Merhaba
attachment.php

*Mesaj sayfanızda işaretli olan bölümü tıklayın:34:From computer yazan kısımda -Dosyaları seç-sonra pcnizdeki resimleri seçip aç diyorsunuz..eklentiyi yükle deyince resimler ekleniyor:34:
*Sayfanın üst kısmında kontrol paneli yazıyor orayı tıklarsanız daha önce mesaj yazdığınız konuları görebilirsiniz..Yada mesaj yazmadınız takip edeceksiniz..Sayfada en üstteki mesajın sağ kısmında seçenekler var orda bu konuya abone ol işaretlerseniz o konu kontrol panelinizde görünür...:34:
*Özel mesaj yazmak istediğiniz kişinin resminin veya nickinin üstüne tıklayın kişinin profili açılır ve sol tarafta özel mesaj yazıyor..orası seçerseniz o kişiye özelden mesaj yazabilirsiniz..Ama bunun için mesaj sayınızın 50 olması gerekiyor diye biliyorum..:31:

Coooooo....k. tesekkurler.bide 50 msj yoneticiye ne yzazcazda dolacak ki

Son düzenleme:
Back