• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmmm kızlarr!!!

didoss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
2.275
19
116
Diğer
delikafadulden kızlar konu burası için uygun mu bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım varrrrr
2 hafta sonra başka şehirde olan nişanlımın aiesini ziyarete gideceğiz. yeni eve taşındılar veee ev hediyesi olarak ne götüreceğime karar veremedimm. aklıma gelenleri yazayım sizce nasıllar söyleyin..mutfaktaki küçük ev aletlerini saymıyorum çünküü hepsi varrmışeyvahedigeldismile

porselen çaydanlık
banyo için klozet takımı
banyo seti
...... başkada birşey aklıma gelmiyor

nevresim takımı veya uyku seti benim her zaman ev hediesi olara kurttarıcım olmuştur...
bu ikisi ev sahibinde olsa bile hediye fazla olmaz:)

hmmm nevresim takımı ve uyku seti seçenekleri güzel fikir. teşekkürler zlatoa.s.

Guzel bi cicek alabilirsiniz.Kuru cicek, renkli cam vazolarda cok guzel tasarimlar var.
Hem kalici bir hediye de olur

yeni evse mutlaka bi kaç eksigi vardır canım bence nişanlına sorabilirsin. kullanabilecegi bişey almak istiyorum diye..

dekorasyon urunlrinden alabilirsin cnm.. vazo,biblo,çiçek vs.

sinoplununda dedidiği gibi dekorasyon ürünleride olabilir derim.

sırnaşık şeyben kayınvalideme biblo almıştım kalıcı bişey olsun diye tanıştığımızda bide canlı çiçek almıştım saksılı falan..................o sonra napmışşşşşşşşşşşş hepsini çöpe atmışşşşşşşşşş:roflol: çokta düşünme al bişi olsun bitsin hediyeyin iyisi kötüsü olmaz olumunekankayizsmile

hepinize teşekkür ederim kızlarr. daha karar vermedim ne alacağıma.yumurtanın kapıya dayanmasını beklemeden karar veririm inşallah.a.s.

ev heditesi olarak şık porselen çaydanlık ve saksıda canlı çiçek aldım salon çiçeği yanii... nede çabuk geçti zaman. bir zamanlar ne alacağım diye düşünüyordum. gittim geldim bilee:nazar:

dekoratif aksesuarlardan da alabilirsin canım...sehpaha konsüle bi obje..tablo..çünkü bunlar yeni evli değiller daha dekoratif hediyeler seç..

dekoratif aksesuarlardan da alabilirsin canım...sehpaha konsüle bi obje..tablo..çünkü bunlar yeni evli değiller daha dekoratif hediyeler seç..

hediyemi aldım ve verdim canım 2 hafta oluyor. cevabın için teşekkürler canım. ama iyiki de dekoratif obje almamışım...:teytey:

Back
X