• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm

Tuanam21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
955
560
103
Kızlar eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz spiral bana yaramadığı için çıkarttırmak zorunda kaldım spiral varken 40 günde bir regli oluyodum sorum spirali çıkardıktan sonra reglim düzene girermi
Bugun 30. Günümdeyim ama hiç bir belirti yok sadece bi kaç gün önce bembeyaz akıntım oldu az bişey bugünde kahverengimsi akıntım oldu gögüsleri şiş gibi kaşınıyo iştahımda baya bi açıldı tatlı canım çok çekiyo hamile olabilirmiyim ki uzun oldu biraz ama lütfen yorum yazın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimse yokmu cvp vericek ya

Geri çekilme yöntemi bir doğum kontrol yöntemi olmadığından garantisi de yok.
Hamile olabilirsin bir test yapmanda fayda var.

Geri çekilme yöntemi bir doğum kontrol yöntemi olmadığından garantisi de yok.
Hamile olabilirsin bir test yapmanda fayda var.

Saol canm en azından cvp verdiğin için test yaptım negatif çıktı 33 gün oldu regli olmadım daha sol kasığımd çok sancı var bid belim fena ağrıyo bakalım hayırlı

Saol canm en azından cvp verdiğin için test yaptım negatif çıktı 33 gün oldu regli olmadım daha sol kasığımd çok sancı var bid belim fena ağrıyo bakalım hayırlı

Geç döllenme falan olabilir o zaman idrarda çıkmaz.
Veyaspirali çıkarttırdığın için de gecikmiş olabilir.

Kızlar eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz spiral bana yaramadığı için çıkarttırmak zorunda kaldım spiral varken 40 günde bir regli oluyodum sorum spirali çıkardıktan sonra reglim düzene girermi
Bugun 30. Günümdeyim ama hiç bir belirti yok sadece bi kaç gün önce bembeyaz akıntım oldu az bişey bugünde kahverengimsi akıntım oldu gögüsleri şiş gibi kaşınıyo iştahımda baya bi açıldı tatlı canım çok çekiyo hamile olabilirmiyim ki uzun oldu biraz ama lütfen yorum yazın

adetınız yaklasıykr

adetınızın duzene gırmesını ıstersenız cıvan percemı macunu var ondan alınız
aktardan

20 ve 28. gunler yanı adetınıze 8 gun kala sabah aksam bır seker kasıgı güyıyın o hafta cıvan percemı cayı ıle destekleyın bunu 6 ay kullanırsanız adetınız duzene gırıcek korkmayınız

spırıal de ınce sızıntı kanama yapar

bıraz zaman 3 ayda kendınınızı toplar alt bolgeee

adetınız yaklasıykr

adetınızın duzene gırmesını ıstersenız cıvan percemı macunu var ondan alınız
aktardan

20 ve 28. gunler yanı adetınıze 8 gun kala sabah aksam bır seker kasıgı güyıyın o hafta cıvan percemı cayı ıle destekleyın bunu 6 ay kullanırsanız adetınız duzene gırıcek korkmayınız

spırıal de ınce sızıntı kanama yapar

bıraz zaman 3 ayda kendınınızı toplar alt bolgeee

Civan perçemi çay mı? Macun mu? İkisinid yazmışsınız gerçekten işe yarıyosa onları deniyim çok düzensiz reglim

Civan perçemi çay mı? Macun mu? İkisinid yazmışsınız gerçekten işe yarıyosa onları deniyim çok düzensiz reglim

benım yıllardır duzensız adetım de var aktar onerdı c
normal kadın 28 ıle 38 gunde bır adet gorur
adetınızden hesaplayın 20.gun sabah aksam macunu yıceksınız tok olsun
suyla yutulabılır

civan percemi cayınıda gunde bir cay olarak iceceksın
macunu ve cayı ayrı

$image.jpg

macun bole hazır oluyor

cayıda ayrı
gunde bır ıcın onu ama

dger gunler cayı kullanmayın cıvan percemı doğal söktürücüüdür

Back