• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm

zuhalhzl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
15
1
16
İstanbul
kızlar kulak deldirirken kulak memesini uyuşturması için sıkılan spreyi ağda yapacağınız bölgeye sıkıp ağda yaparsanız hiç acı hisssetmezsiniz diyorlar ama ben emin olamadım sizce doğru mudur yada bi yan etkisi olur mu?

Ben denemiştim ama etkisi çok az sürüyor 30 sn falan.. Birde öyle çok uyuşturmuyor soğutuyor o kadar. Denemek istersen dene ama ben hiç bir faydasını görmedm canım:26:

Yemeye çalışmadığın sürece:1: yan etkisi olmaz ama Etil Klorüre(Ethyl Chloride) alerjin olabilir belki? Diğer arkadaşın dediği gibi kısa süreli hızlı soğuma yarattığı için uyuşukluk hissi olacaktır. Mesela maç veya oyun sırasında düşen ayağı burkulan sporculara da bundan sıkarlar kısa süreli ağrıları hafiflesin diye. Çok ucuz bir şey değil bu ancak denemek senin insiyatifinde.

cevaplr için teşkürlr kızlr bendeuzun bi etkisi olmayacağıı tahmin etmştm zatn başka bi yöntem bulucm etkili olursa sizlede paylaşırm :)

Back