• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimmm

Dygkn00

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
3
0
1
35
Bir kızımız olacak Alin ve Alya ismi arasında kaldik yardımcı olur musunuz sizce hangisi daha guzel

Alya 👍 sanki söylemesi daha yumuşak kulağa daha hoş geliyor gibi . Allah bağışlasın sağlıkla kucağına al

Yanlis anlamayin ama her 2. bebegin ismi artik
Alya Mina Lina Lila Ayla Lula Lala Mira Hira

:silah:
kesinlikle katılıyorum çok itici geliyor bana. ben gelenekçiyim biraz belki o yüzdendir belki ama a la Luna diyesim geliyor hep. 😂
bir öğretmen olarak olarak söylüyorum ilerde çocuklar çok zorlanıyor. geçen sene 14 kişilik sınıfımda 4 tane ebrar vardı 🤦🏼‍♀️

kesinlikle katılıyorum çok itici geliyor bana. ben gelenekçiyim biraz belki o yüzdendir belki ama a la Luna diyesim geliyor hep. 😂
bir öğretmen olarak olarak söylüyorum ilerde çocuklar çok zorlanıyor. geçen sene 14 kişilik sınıfımda 4 tane ebrar vardı 🤦🏼‍♀️

ay bana da cok itici gelmeye basladi bu moda isimlerde neymis ya. Baska isimmi kalmadi diye düsünüyorum. Bebeksi isimler iyi hos cici isimler ama ilerde ne biliyim kulaga pek tatli gelmeyebilir. Cevremde oookkkaaadar varki 4 harfden olusan ve sonu A ile biten isimlerden -N E D E N?:kızgın:

Sadece iki seçenek vermiş oylamamizi istemiş bana kalırsa ben de geleneksel isimleri severim ama insanların tercihine eleştiri yapmamak lazım bence heves kırıcı olur 🥰

Sadece iki seçenek vermiş oylamamizi istemiş bana kalırsa ben de geleneksel isimleri severim ama insanların tercihine eleştiri yapmamak lazım bence heves kırıcı olur 🥰
Katiliyorum..
Ben de o tarz ismleri sevmiyorum fakat 2 secenek sunulmus. Begenilmiyorsa cevaba gerek yok diye dusunuyorum..
Alya bir tık daha iyi gibi..

Back
X