• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm!!!( lütfen yazımı okuyun)14 yaşındayım ve bu çok önemli)

Rumeysaa

BLACK PEARL
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
1.613
4
116
Ankara
arkadaşlar; ben 14 yaşında bir kızım.boyum 165 ve kilom 60larda dolanıyor.bazenn 65 oluyorum bazen 63 bazen 60.yemekleri ben yapıyorum (ve güzel oluyor) bu yüzden dayanamayıp yiyorum. benim de kilolar göbek bölgeme toplanıyor.kilo vermek için de 6 öğün yiyorum az yiyorum ama ine veremiyorum. psikolojik olarak da etkileniyorum haliyle. yaşıma olan kıyafetler boyuma küçük, boyuma olanlar kiloma küçük. bu göbek beni gebertiyor kısacası.nasıl kilo verebilirim? lütfen yardım ediiiiiin.(yorum yazmadan geçmeyin)

az uyku,bol su,bol sebze....Yağlı yağlı yapma yemekleri:)Daha küçüksün bu yaşta alınan kilolar kalıcı olur cnm...Çünkü hücrelerin bölünüyor ve büyüyerek bölündüğü için kalıcı olur....DıKKAT...

şu an yaş itibariyle kritik bi gelişme döneminde olduğun için ağır bi diyet yapma bence. Benimde o yaşlarda kilom biraz fazlaydı giderek verdim o kiloları
elinden geldiğince hareketli olmaya çalış örneğin tv izlerken odanın içinde yürü. Birde cips çikolata fast food gibi takılıyorsan olabildiğince azalt onları
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın hayırlısıyla Allah yardımcın olsun canım:)

çok teşekkür ederim arkadaşlar. koladan nefret ediyorum.cipsi de bıraktım zaten.yemekleri pek yağlı yapmıyorum.bol bol meyve yiyorum.7-8 saat uyuyorum.mekiğe başlayacağım:D. yürüyüşte de ev içinde yürürüm artık bol bol.çünkü dışarıya tek başıma çıkmam.ailemi de yürümeye zorlayamam.:)

hepinize çok teşekkürler. yürüyeceğim+mekik çekeceğim+gün içinde bol hareketli olmaya çalışacağım.

Back